Hoe gebruik Gember voor Morning Sickness

Hoe gebruik Gember voor Morning Sickness

Ochtendmisselijkheid verwijst naar de misselijkheid en braken veel vrouwen lijden tijdens de eerste weken van de zwangerschap. Het is vaak een van de eerste tekenen dat een vrouw gevraagd om haar arts te raadplegen. Een verscheidenheid aan kruiden behandelingen en huismiddeltjes zijn gebruikt om de symptomen van ochtendmisselijkheid verlichten. Inname van gember in verschillende vormen is een populaire remedie.

Instructies

•  Praat met uw arts of andere beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg alvorens gember of een ander kruidenmiddel tijdens je zwangerschap. Sommige beroepsbeoefenaars in de gezondheidszorg van mening dat er te weinig medisch onderzoek is gedaan naar de effecten van gember bij zwangere vrouwen om veilig te raden. Sommige medische studies suggereren dat gember bloedstolling veroorzaken of het normale bloedtoevoer naar de foetus. Echter geen concrete medisch bewijs bestaat.

•  Neem contact op met uw arts over de aanbevolen dosering van gember voor een vrouw van je gewicht en lengte. Uw arts kan meer of minder dan het bedrag dat wordt beschouwd als een volwassene dosering adviseren.

•  Drink gemberthee misselijkheid te verminderen. In het algemeen, gember thee is waarschijnlijk worden goedgekeurd voor gebruik door uw arts, zolang de gember is fris en mist additieven en kunstmatige chemicaliën. Organische gember wordt verkocht bij de meeste gezondheid van voedsel en alle-natuurlijke supermarkten.

•  Eet gemberpoeder voor ernstige gevallen van ochtendmisselijkheid. Sommige vrouwen vinden dat het eten van gember poeder in zijn zuivere vorm, met slechts een glas water te wassen, is de snelste en meest effectieve manier om extreme misselijkheid. Slechts 1 of 2 theel. gemberpoeder moet noodzakelijk zijn.

•  Probeer het gebruik van gember tabletten of capsules als u vindt gemberpoeder te extreem in te nemen terwijl je misselijk voelt te zijn. Gekristalliseerde gember is ook een mooi alternatief voor gepoederde gember, gember thee of gember tabletten. Het neigt zoeter dan de andere is. Gekristalliseerde gember wordt verkocht bij de meeste reformwinkels en wordt algemeen beschouwd als veilig voor gebruik door zwangere vrouwen.

Hints

  • Gebruik gember tijdens het eerste trimester, zoals ochtendmisselijkheid is gewoonlijk het ergst in deze tijd.
  • Raak niet in paniek de eerste keer dat je eet gember. De gewaarwording veroorzaakt door inname gemberpoeder kunnen intens voor de keel en sinussen, maar het is meestal licht verteerbaar.