Hoe gebruik EFX Energetische Dots

Hoe gebruik EFX Energetische Dots

De holografische technologie van EFX puntjes wordt gebruikt om evenwicht te bevorderen, verhoogde atletische prestaties en de algehele welzijn te bevorderen door het balanceren van bio-elektrische veld van het lichaam, volgens de fabrikant. EFX Prestatie UK legt uit dat de puntjes werken op vergelijkbare wijze om acupunctuurnaalden gebruikt om pijn te verminderen. Het plaatsen van de stippen op de tempels hoofdpijn en het verminderen stippen aan weerszijden van een gewricht gewrichtspijn verminderen. De stippen kunnen nat worden en zelfs kunnen worden gehalveerd zonder de doelmatigheid van het product te verliezen. Volgens de fabrikant, alleen de stippen stoppen met werken wanneer zij vernietigd of in contact komen met bepaalde magneten op hun programmering frequenties beïnvloeden.

Instructies

•  Plaats de EFX voet stip in de bogen van je schoenen. De voet pak wordt geleverd met zes stippen die zijn ontworpen voor herhaaldelijk gebruik. Tenzij de punten worden vernietigd, zullen ze niet hun effectiviteit verliezen.

•  Bevestig de puntjes direct op de huid. Plaats de stippen op elk gebied van het lichaam om de voordelen te ervaren. Bevestig de stippen om een ​​bepaald gebied van het lichaam dat pijn of ongemak heeft. Als de lijm is niet meer functioneel, kunt u de punten aan uw huid met een pleister of door het vasthouden van de stip op zijn plaats met een elastische doek bandage.

•  Bevestig de herbruikbare siliconen EFX stippen met een verband of door de verpakking van de punt in een elastische doek bandage met de punt van uw huid aan te raken. De herbruikbare punten worden verpakt in silicium, maar dezelfde voordelen andere EFX producten te behouden. Deze punten zijn speciaal ontworpen voor actieve EFX gebruikers, volgens de fabrikant. Het silicium heeft een coating die helpt de stippen tegen beschadiging.