Hoe gebruik Echografie voor carpaal tunnel syndroom

Hoe gebruik Echografie voor carpaal tunnel syndroom

Echografie kan een goede behandeling voor milde tot matige gevallen van carpaal tunnel syndroom, hoewel sommige artsen betwisten de effectiviteit ervan. Wanneer u echografie voor carpaal tunnel syndroom te gebruiken, moet je bereid zijn om de behandeling te krijgen bijna elke dag gedurende enkele weken. Lees verder om meer over hoe u echografie gebruiken voor carpaal tunnel syndroom te leren.

Instructies

•  Vraag uw arts om u te verwijzen naar iemand die ultrasound behandelingen verricht voor de hand en letsel aan gewrichten. Deze apparatuur is vaak niet beschikbaar op kleine particuliere praktijken. De meeste grote ziekenhuizen kunnen gebruiken echografie voor carpaal tunnel syndroom behandelingen.

•  Leg uw arm op tafel van de dokter en er zeker van zijn dat het in een comfortabele positie. Sommige ultrasone apparatuur nodig is dat je palm naar recht omhoog en anderen werken het beste als je pols is gebogen rug lichtjes. Vraag om een ​​kussen of deken onder je arm te zetten als u ongemakkelijk zijn.

•  Wacht ongeveer 15 tot 20 minuten terwijl de arts gebruikt ultrageluid voor carpaal tunnel syndroom behandeling. De apparatuur moet werken op ongeveer 1 MHz in de pulse-modus over je pols.

•  Keer terug voor een behandeling van vijf dagen in de week voor de eerste twee weken. Je zou verwachten aan resultaten te voelen na de eerste drie tot vijf gesprekken. Als je geen zin hebt enige verlichting van het carpaal tunnel syndroom, kan uw arts de echografie instellingen te wijzigen of u doorverwijzen naar een andere behandeling.

•  Blijf echografie voor carpaal tunnel syndroom twee keer per week te krijgen voor vijf weken. Zodra de behandeling voorbij is, zal uw arts u verwijzen naar een fysiotherapeut zodat u oefeningen kunt leren om de hand kracht en beweging te herstellen. Je moet niet te vrij nemen van het werk voor de ultrasound behandeling, hoewel je nodig hebt om uitgebreid gebruik van de computer te vermijden en andere CTS triggers.

•  Zorg ergonomische aanpassingen aan uw werkplek te voorkomen dat uw carpaal tunnel syndroom terug te keren. Een van de voordelen van echografie is dat je niet het ontwikkelen van een tolerantie voor het, dus het kan nog steeds een effectieve behandeling te zijn als je het weer nodig hebt.

Hints

  • Uw arts kan een diagnostische echografie test te gebruiken om een ​​foto van uw mediane zenuw te produceren en te bepalen of het carpaal tunnel syndroom is de oorzaak van uw klachten.
  • Sommige carpaal tunnel syndroom patiënten niet reageren op het gebruik van ultrageluid. Veel artsen beweren dat de operatie is de beste optie voor de behandeling op lange termijn verlichting van ernstige carpaal tunnel syndroom.
  • Sommige studies suggereren dat langdurig gebruik van ultrageluid kan leiden tot weefsel en zenuwbeschadiging.