Hoe gebruik Dandelion te behandelen aambeien

Hoe gebruik Dandelion te behandelen aambeien

Aambeien zijn een veel voorkomende aandoening die invloed zullen hebben de meeste mensen op een bepaald punt in hun leven. Gekenmerkt door een ontsteking van de aders van het rectum en de anus, kunnen zij zeer oncomfortabel. Een manier om aambeien te behandelen natuurlijk is met paardebloem.

Instructies

•  Get gecontroleerd door een arts. Hoewel aambeien zijn vrij vaak voor en meestal goedaardig, ze delen de symptomen met andere ernstige aandoeningen, waaronder rectale kanker, anale kloven, abcessen en fistels. Het is belangrijk om een ​​arts te onderzoeken om uit te sluiten van deze voorwaarden alvorens te beslissen om de aambeien te behandelen natuurlijk hebben.

•  Drink paardenbloem thee in de ochtend en in de middag naar de behandeling van constipatie. Constipatie is een veel voorkomende oorzaak van aambeien als gevolg van de overmatige overbelasting van de darmen die vaak gepaard gaat. Paardebloem is een natuurlijk laxeermiddel, dat zal helpen verlichten van de constipatie en voorkomen dat de behoefte aan-aambei waardoor overbelasting.

•  Gebruik een paardenbloem tinctuur om hypertensie te behandelen. Hoge bloeddruk is een van de oorzaken van aambeien. Paardebloem is een natuurlijk diureticum, dat helpt bij het vasthouden van vocht, een gezamenlijke bijdrage aan een hoge bloeddruk.

•  Voeg paardebloem blaadjes aan uw dieet om de spijsvertering gezond te blijven. Paardebloem bladeren kunnen rauw of gekookt worden gegeten. Een gemakkelijke manier om ze op te nemen in uw keuken wordt gehakt in de groentesoep.

•  Behandel uw aambeien door het maken van een paardebloem tonic wijn. Soak ongeveer 1 kop van een paardenbloem bloemen in witte wijn voor 2 weken in een luchtdichte verpakking. Zeef de paardebloemen, zoeten naar smaak met suiker of honing en serveer gekoeld. Gebruik een witte wijn met een citrus smaak aan de bittere smaak van de paardebloem tegen te gaan.

Hints

  • Neem paardebloem capsules aan het diureticum en laxeermiddel voordelen van een paardenbloem te krijgen zonder de smaak. Ze zijn meestal te vinden in reformwinkels.
  • Zwangere vrouwen moeten niet paardenbloem nemen. Het is onbekend hoe paardebloem de zwangerschap of het ongeboren kind beïnvloeden.
  • Niet medicinaal gebruiken aambeien als je galblaas ziekte of infectie, colitis ulcerosa, prikkelbare darm syndroom, diarree of maagzuur. Paardenbloem kan deze voorwaarden compliceren.
  • Overdrijf het niet op de paardebloem wijn of je kan een kater en diarree hebben. Vergeet niet dat de paardenbloem is een laxeermiddel, en de tonic wijn is een kruidenmiddel, geen partij drank.