Hoe gebruik Dandelion om eczeem te behandelen

Hoe gebruik Dandelion om eczeem te behandelen

Eczeem is een vorm van dermatitis en huiduitslag die wordt gekenmerkt door jeukende, droge huid. In sommige gevallen roodheid, blaasvorming, schilferen en barsten zijn ook symptomen van de aandoening. U kunt eczeem van binnenuit te behandelen met een all-natuurlijke paardebloem regime.

Instructies

•  Drink paardenbloem thee regelmatig te helpen bij het ​​verbeteren van de functie van uw vitale organen. Je lever, galblaas en nieren zijn ontworpen om te filteren en giftige stoffen uit uw lichaam te elimineren. Als ze niet goed werken, kunnen veel verschillende omstandigheden, waaronder eczeem, te ontwikkelen.

•  Neem regelmatig doses van paardenbloem tinctuur. Ook bedoeld om orgaanfuncties te stimuleren, de tinctuur voorbereiding concentreert de eigenschappen van de paardenbloem. Gebruik 2 theelepels. dagelijks eczeem en andere symptomen van toxiciteit bloed.

•  Verwerk verse paardebloem bladeren in uw normale dieet. Paardebloem salade met balsamico vinaigrette is een heerlijke manier om de voedingsstoffen in paardebloemen absorberen en profiteren van hun antioxiderende eigenschappen. Jonge blaadjes in het voorjaar zijn de beste voor gebruik in ruwe salades.

•  Neem 1 tot 2 capsules van paardebloem met een vol glas water als onderdeel van uw paardenbloem therapie. Paardebloem capsules zijn verkrijgbaar bij verschillende fabrikanten, dus volg de dosering aanbevelingen voor elk. Paardebloem capsules zijn beter verteerbaar dan andere paardebloem voorbereidingen omdat je ze niet kunt proeven.

•  Knijp verse paardenbloem sap in een sapcentrifuge en te combineren met verse wortel en / of appelsap. Inname van rauwe paardenbloem is de beste manier om alle van de vitaminen en voedingsstoffen binnen te krijgen op uw huid. De wortel en appelsap zal de bitterheid van de paardebloem sap te verminderen.

Hints

  • U kunt contact eczeem, dat wordt veroorzaakt door blootstelling aan bepaalde producten in uw omgeving door het elimineren van uw contact met deze produkten te behandelen. Bijvoorbeeld, als je ontdekt uw eczeem wordt veroorzaakt door blootstelling aan schoonmaakmiddelen, gebruik handschoenen wanneer je schoon.
  • Raadpleeg een kruidendokter voor bijkomende manieren om eczeem te behandelen natuurlijk.
  • Verlichten de jeuk van eczeem door het gebruik van aloe vera producten of de pure aloe vera gel. Aloë vera is een effectieve all-natuurlijke alternatief voor de chemische anti-jeuk crèmes.
  • Paardebloem therapie werkt niet voor alle eczeem patiënten. Als je niet ziet verbetering na het gebruik van de kuur voor een aantal maanden, stop het gebruik.
  • Bijwerkingen van een paardenbloem therapie omvatten diarree en veelvuldig urineren. Als u deze bijwerkingen ervaart, verminderen of stoppen van uw verbruik van een paardenbloem.
  • Stop de inname van paardenbloem als u een allergische reactie, zoals netelroos.