Hoe gebruik Cocoa Butter om zich te ontdoen van littekens

Hoe gebruik Cocoa Butter om zich te ontdoen van littekens

Vanaf dat geschaafde knie heb je als kind aan dat de recente snijden je in de douche van het scheren ontvangen, heb je een litteken of twee op een bepaald punt ervaren. Zelfs insectenbeten kan constante herinneringen aan het verleden kamperen vertrekken. Uw lichaam van nature werpt lagen van de huid. Hoe dan ook, kan littekens nog steeds zichtbaar zijn. En hoewel ze een natuurlijk onderdeel van het leven, kan je littekens te verwijderen. Cacaoboter is een geweldige schoonheidsbehandeling te hydrateren en gladde huid, die tevens fungeren als een litteken verwijdering crème.

Instructies

Behandeling voor littekens

•  Begin met een schone huid. Dit bereidt de litteken voor behandeling. Voor extra helende voordelen, exfoliëren van de huid met een cursus washandje in de douche, dan een handdoek droog.

•  stevig masseren pure cacaoboter direct in de huid in een stevige, ronddraaiende bewegingen. Aangezien littekens uit dichte, vezelig collageen, de wrijvende beweging helpt bij het effenen van de verschijning van het litteken. Daarnaast vocht uit cacaoboter helpt de afbraak van het collageen-eiwit te stimuleren.

•  Zorg ervoor om te blijven masseren de huid tot cacaoboter verdwijnt. Huid reageert goed op vocht en het grootste voordeel van het gebruik van het litteken verwijdering crème is de hydratatie van de huid die het biedt. Pure cacaoboter, vanwege zijn grote hydraterende eigenschappen, heeft grote invloed op oude en nieuwe littekens. Hydrateren de huid met zuivere cacaoboter zal niet alleen smeren de huid, maar helpen verlichten littekens

•  Ga door met deze toepassing tot drie keer per dag. Na verloop van tijd zul je beginnen met een verandering in de look en feel van uw huid, plus een minder zichtbaar litteken merken. Denk er ook aan je huid blijven om zichzelf te genezen met agressieve masseren.

Hints

  • U kunt pure cacaoboter bij uw lokale health food winkel.
  • Als u cacaoboter bij u thuis, of het nu puur of een van de in massa geproduceerde merken (dwz, Palmer's cacaoboter) kun je nog aan de slag met het proces. Zodra je het allemaal hebt gebruikt, ga dan naar pure cacaoboter.
  • Vergeet niet, de huid houdt hydratatie en dit is een van de beste dingen die je kunt doen om te beginnen om jezelf te ontdoen van lelijke littekens.
  • Probeer niet om deze methode te gebruiken op open wonden. Wacht tot je de wond volledig genezen is voordat u probeert om littekens te verwijderen.