Hoe gebruik Black Walnoten

Hoe gebruik Black Walnoten

Met een duidelijke, rokerige smaak, heeft de zwarte walnoot is gebruikt over de hele wereld voor eeuwen. Nutmeat, schil, bladeren en bast worden aangetroffen in folkloristische geneeskunde om de gezondheid te bevorderen. Daarnaast is de moer geeft een rokerige schil aan het bakken en koken. Bovendien is de zwarte walnoot natuurlijk kleurt hout en textiel. Kopen verse zwarte walnoten op boerenmarkten, speciaalzaken en online. Als aanvulling of kruidenmiddel, zijn zwarte walnoten gevonden in biologische en natuurvoedingswinkels.

Instructies

Hoe gebruik Black Walnoten

•  Gebruik zwarte walnoot vlees voor koekjes, gebak en brood. Geoogst in de herfst maanden, de noten zijn rijk aan onverzadigde vetten en eiwitten. Substituut voor Engels walnoten, maar het benodigde bedrag te verlagen vanwege hun rijke smaak. Toevoegen aan wilde rijst en vulling voor een aardse smaak. Voeg in streuselbovenste toppings voor taarten. Strooi de gehakte noten op yoghurt met een scheutje ahornsiroop. Olie wordt gebruikt voor smaakstoffen of toegevoegd aan vinaigrettes voor een smokier dressing.

•  Volgens basketmakers.org en andere weven sites, kunt u kleurstoffen voor handwerk zoals riet mandenmakerij maken. Verzamel zwarte walnoten uit de grond. Plaats walnoten in een gaas spannen zak. Bind veilig. Leg de zak in een schone vuilnisbak. Drapeer de string van de zak over de rand voor het ophalen. Giet heet water over de zak totdat het wordt ondergedompeld. Dek af met deksel. Laat steile. Wanneer de gewenste kleur is bereikt, zeef de kleurstof en verwijder zak. Bewaren kleurstof op een donkere plaats.

•  Ingest zwarte walnoot rompen in capsule vorm als een kruidenmiddel voor parasieten en klieren aandoeningen. Het groene casco dat de moer omringen worden gestript en schoongemaakt. De romp wordt vermalen tot een poeder die extern kan worden gebruikt als een wassen verbinding en wordt gevonden in crèmes, lotions en zalven. Zwarte walnoot romp extract in tinctuur vorm wordt lokaal gebruikt als een schimmelinfectie remedie voor ringworm, voetschimmel, en psoriasis. De romp is ook gunstig als een mild laxeermiddel.

•  Steile zwarte walnoot bladeren voor thee infusies, zei tegen keelpijn en aften te kalmeren. Volgens folkloristische geneeskunde, dompel een handvol gedeeltelijk gedroogde bladeren in een halve liter kokend water. Laat steile. Zeef bladeren. Drink een beker vol voor de lever, galblaas, en lymfeklier voorwaarden. Direct op de huid geplaatst, worden zwarte walnoot bladeren zei tegen huidaandoeningen zoals eczeem. Aankoop theezakjes voor actuele zalven om kleine schaafwonden, insectenbeten en brandwonden te behandelen.

•  Kauw de binnenste schors van de zwarte walnoot, die presteert als een samentrekkende voor tandpijn. De bast is een bestanddeel van tandpasta in Pakistan, zei tegen gezonde tandglazuur te bevorderen. De Grieken, Romeinen en indianen toegepast een schors kompres om-schimmel-gerelateerde huidaandoeningen te behandelen. De bast wordt gekookt gebruikt als laxeermiddel thee. Lokaal, de schors vergemakkelijkt genezing van huiduitslag, acne en blauwe plekken. Het kan worden gekocht in bulk online.

Hints

  • • Bewaar zwarte walnoten tot een jaar in een luchtdichte doos in de koelkast. • Bewaar zwarte walnoten in een luchtdichte container in de vriezer voor maximaal twee jaar.
  • • Bescherm kleding, werkbladen en instrumenten als de schillen en kaf van de zwarte walnoot permanent vlekken. • Het dragen van rubberen handschoenen is aan te bevelen (afgezien van het bakken) bij het werken met de buitenste delen van de zwarte walnoot.