Hoe gebruik Bactroban voor een Sinus Infection

Bactroban, ook wel bekend door zijn generieke naam van mupirocine, is een vrij sterke topische antibiotica gebruikt om bacteriële infecties te behandelen. Wanneer voorgeschreven voor een sinus-infectie, hebben de makers toepassing van Bactroban heel makkelijk gemaakt. Ze hebben het verpakt in "single-use" buizen die je één keer per dag zult gebruiken en vervolgens de klem in de vuilnisbak.

Instructies

•  Knijp de helft van de "single-use" buis van Bactroban in een van uw neusgaten.

•  Leeg de resterende inhoud in het andere neusgat.

•  Knijp uw neusgaten samen. Dit zorgt ervoor dat de medicinale oplossing gelijkmatig wordt aangebracht op de slijmvliezen van de neus. Blijven knijpen en masseer de neus voor ongeveer 60 seconden.

•  Gebruik de oplossing in de "single-use" buizen in elke dag elk neusgat eenmaal (tenzij anders aangegeven door uw arts). Meestal zult u alleen nodig hebt om Bactroban gebruiken voor minder dan een week voor het opruimen van de infectie.

Hints

  • Volgens de FDA (Food and Drug Administration), moet je niet Bactroban gebruiken met andere nasale medicatie, of het recept of over-the-counter. Studies zijn nog beperkt in hoe deze medicatie zal interageren met een ander medicijn, dus het is best om eventuele andere topische nasale behandelingen stoppen totdat je toepassing van Bactroban hebt voltooid. Omdat de medicatie is vrij sterk, zullen artsen meestal alleen voorschrijven Bactroban voor een zeer beperkte tijd.