Hoe gebruik Azelex voor Rosacea

Rosacea is een inflammatoire huidaandoening die symptomen op het gezicht, zoals een rode huid en blozen, kleine rode bultjes, zichtbare bloedvaten, gezwollen huid, en een rode gezwollen neus veroorzaakt. Een acne geneesmiddel genaamd Azelex (azelaïnezuur) is nuttig bij de behandeling van de symptomen van rosacea zijn voor sommige mensen. Azelaïnezuur bevordert verhoogde genezing van de huid en helpt bacteriën die rosacea veroorzaken te doden.

Instructies

Hoe gebruik Azelex voor Rosacea

•  Reinig het gebied waar u zich bevindt toepassen Azelex met een milde reinigingslotion (geen zeep). Pat het gebied droog met een zachte handdoek en de geneeskunde toe te passen zoals voorgeschreven door uw arts. Zorg ervoor dat u uw handen te wassen voor en na het aanbrengen van Azelex. Solliciteer Azelex twee keer per dag, tenzij anders voorgeschreven door uw arts. Voorkomen dat je het dicht bij je ogen, neus, mond en lippen, of gebieden van beschadigde huid. Als je Azelex in een van deze gebieden, moet u deze afspoelen meteen met water

•  Houd het gebied waar Azelex geopend werd toegepast op de lucht. Hebben geen betrekking op het gebied, of het geneesmiddel zal worden opgenomen in je lichaam die schadelijk is. Pas alle gemiste doses zodra u eraan denkt om dit te doen, tenzij het bijna tijd is voor de volgende dosis. Dan sla de vergeten dosis en de volgende dosis toe te passen.

•  Neem contact op met uw arts als u een verandering in de huidskleur; of als u een droge, brandende of irritatie ervaren. Hij kan erop wijzen dat u bezuinigen op toepassingen. Blijven gebruiken Azelex, zelfs als je niet ziet een verbetering meteen. Het duurt meestal ongeveer een maand om eventuele effecten van Azelex zien.

Hints

  • Er zijn geen ernstige bijwerkingen geassocieerd met Azelex. Maar als je ervaring bijwerkingen, zoals zwelling van de lippen, gezicht of tong; netelroos; een allergische reactie; of kortademigheid, stoppen met het gebruik Azelex en krijg dringende medische behandeling.
  • Het is mogelijk dat je zou kunnen ervaren wat tintelingen, jeuk, branderig gevoel, warmte, roodheid, droogheid, schilfering en irritatie van Azelex. Als deze te hoog zijn, neem dan contact op met uw arts.
  • Gebruik geen Azelex als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Gebruik het niet op windburned, verbrand, droge, schrale, geïrriteerde huid of gebieden waar er wondjes of eczeem. Gebruik geen agressieve of drogen zeep of reinigingsmiddelen, reinigers of peeling oplossingen. Laat andere actuele producten niet te gebruiken op hetzelfde gebied waar je solliciteert Azelex.