Hoe gebruik Ascorbinezuur

Hoe gebruik Ascorbinezuur

Ascorbinezuur wordt soms aangeduid als vitamine C, maar de specifieke eigenschappen van ascorbinezuur veel meer toepassingen dan een simpele vitaminesupplementen. Scheurbuik, een tekort aan vitamine C en vaatziekten, wordt behandeld door het intraveneus ascorbinezuur over een periode van drie weken. Andere toepassingen van deze vitamine onder meer kanker symptoomverlichting, drug ontgifting en, in een lage dosis orale vorm, is een vitamine supplement. Meestal wordt op grote dosis ascorbinezuur intraveneus toegediend met de begeleiding van de medische staf.

Instructies

•  Maak een afspraak met een gecertificeerde nurse practitioner of arts die ascorbinezuur beheert. Dit is een holistische werkwijze die de meeste traditionele artsen niet bereid zal zijn te doen.

•  Volg de pre-procedure afspraak richtlijnen. Sommige artsen kunnen vragen dat je niet eet voor de ochtend voor een intraveneus ascorbinezuur sessie. Afhankelijk van uw aandoening, kan de dosis van ascorbinezuur maagklachten veroorzaken. Zorg ervoor dat u dit bespreken met de huisarts voor de intraveneuze sessie begint.

•  Zitting via infuus zal slechts 10 tot 20 minuten. Tijdens de infusie proces kunt u lezen of doe een andere ontspannende activiteit vanuit uw luie stoel. Sommige patiënten genieten van het gebruik van de tijd om te mediteren over hun gezondheid, terwijl anderen gebruik maken van de tijd in te halen op telefoontjes of e-mails terug te keren.

•  Neem orale doses van ascorbinezuur in tussen intraveneuze sessies zoals voorgeschreven door uw arts. Intraveneuze doses ascorbinezuur zijn duur in vergelijking met orale toediening, maar het is ook niet mogelijk een dergelijke grote dosis ascorbinezuur nemen in een orale vorm krijgen. Slechts kleine doses ascorbinezuur moet oraal worden ingenomen, omdat het een negatieve invloed heeft op de spijsverteringskanaal.

•  Volg de dosering van orale ascorbinezuur met een kleine snack of maaltijd. Ascorbinezuur is een vitaminesupplement en kunnen maagklachten veroorzaken. Zelfs vertragen afgifte capsules hebben de mogelijkheid van het verstoren van de maagwand en het veroorzaken van misselijkheid en maagklachten.