Hoe gebruik Apple Cider Vinegar voor insectenbeet

Hoe gebruik Apple Cider Vinegar voor insectenbeet

Toen ik een kind was, mijn oma per ongeluk verstoord nest van een bee's. Ik heb niet gestoken, maar ze deed - en dat deed mijn zus. Ze kwam naar buiten met een grote kruik van appel cider azijn en ik brachten de namiddag helpen ze het op hun steken.

Sindsdien, appelazijn is het eerste wat ik terecht wanneer ik gestoken of gebeten door een insect. Ik zorg altijd ervoor dat appelazijn bij de hand, vooral in de zomer. Hier is hoe je het kunt gebruiken als een remedie voor insectenbeten en-steken.

Instructies

•  Als je gestoken te krijgen, het eerste wat je hoeft te doen is te kijken of de angel is in je huid. Als het is, dan moet je de juiste procedures te volgen voor het krijgen van het uit - of hulp krijgen. Ik ben niet zeker wat de procedure is dus je zult moeten om een ​​deskundige te vragen of misschien neem EHBO-opleiding.

•  Vergeet niet dat als je allergisch bent voor een van deze insecten zijn (bijen zijn een veel voorkomende allergie) moet u onmiddellijk hulp te zoeken. Als u een bekende allergie, houd een EpiPen bij de hand. Azijn is niet van plan om te snijden.

•  Als de angel is uit en ben je niet allergisch bent, kunt u appelazijn op een katoenen bal met een beetje water en dep het op het gebied. Houden ze meer over om de 30 minuten tot je verlichting van uw klachten te vinden.

•  U kunt ook laten de katoenen bal op de omgeving en wikkel gaas omheen. Tape het gesloten. Dit is een handige manier om de angel te verlichten of te bijten zonder constant het opnieuw aanbrengen van de appel cider azijn.

Hints

  • Vergeet niet om een ​​arts te raadplegen als je een allergie hebt, als de stinger in of als de symptomen verergeren wordt ingediend. In feite, als de situatie urgent is, ga dan naar de ER.