Hoe gebruik Aloë Vera te behandelen Reumatoïde Artritis

Hoe gebruik Aloë Vera te behandelen Reumatoïde Artritis

Reumatoïde artritis is een chronische potentieel invaliderende ziekte die wordt gekenmerkt door gewrichtspijn en ontsteking. Patiënten verliezen vaak veel van hun mobiliteit en vaak arbeidsongeschikt wordt. Terwijl er is nog geen remedie voor reumatoïde artritis, zijn er medicijnen, holistische oplossingen en andere manieren om de behandeling van de aandoening en de klachten verminderen.

Instructies

F

•  Zie een reumatoloog voor een definitieve diagnose. Artsen gebruiken verschillende bloedtesten om reumatoïde artritis te diagnostiseren.

•  Breng aloë vera gel plaatselijk gezwollen en pijnlijke gewrichten. Aloë vera gel gelijk gewricht mobiliteit en pijn voor sommige vanwege zijn anti-inflammatoire eigenschappen.

•  Behandel reumatoïde artritis natuurlijke wijze met aloë vera capsules. Over het algemeen genomen met een vol glas water 2 tot 3 keer per dag, aloë vera heeft natuurlijke anti-inflammatoire eigenschappen die ook kan helpen met zwelling van de gewrichten van binnenuit.

•  Gebruik aloë vera sap om de vacht van de maag en genezen van de maag voering. Rekening grote hoeveelheden NSAIDs tijd kan problemen gehele spijsverteringskanaal. Door het drinken van aloe vera sap regelmatig, kunt u helpen voorkomen dat deze bijwerkingen, terwijl het ontvangen van de anti-inflammatoire voordelen.

•  Verander uw dieet om traktatie reumatoïde artritis te helpen. De meeste lijdt voedselallergieën tarwe, maïs, meeste zuivelproducten, vlees, kruisbloemige groenten en een verscheidenheid van andere voedingsmiddelen die het immuunsysteem belasten. Het vermijden van deze voedingsmiddelen en het eten van volle granen, groenten, fruit en noten helpt bij het versterken van uw immuunsysteem.

Hints

  • Benaderen reumatoïde artritis van meerdere kanten. Hoe meer aanvullende behandelingen je gebruikt, hoe meer kans je hebt om de ziekte op afstand te houden en te voorkomen dat ernstige invaliditeit.
  • Reumatoïde artritis wordt verergerd door stress. Het vermijden stressvolle situaties en verkrijgen van de juiste hoeveelheid slaap is een belangrijk onderdeel van de bestrijding van de ziekte.
  • Raadpleeg uw arts voordat u de behandeling van uw reumatoïde artritis door het gebruik van voedingssupplementen of kruidenmiddelen. Ook natuurlijke stoffen kunnen leiden tot interacties tussen geneesmiddelen, en het is belangrijk dat uw arts volledig op de hoogte van alle behandelingen die u neemt.
  • Het nemen van aloë vera intern kan een aantal bijwerkingen, zoals diarree veroorzaken, vooral als ze te veel wordt genomen.