Hoe gebruik Aloë Vera Juice voor medicinale doeleinden

Hoe gebruik Aloë Vera Juice voor medicinale doeleinden

Aloë vera is een vetplant kruid dat aloë gel, een van de meest populaire kruiden produceert. Hoewel mensen zijn algemeen bekend gebruik van aloë vera gel die wordt aangebracht op de huid voor verschillende doeleinden, is dit niet de enige weg waarlangs kruiden geneeskunde gebruikt worden. Een andere effectieve methode is het drinken van aloë vera sap.

Instructies

•  verlichten constipatie door het nemen van aloë vera sap mondeling. Aloë vera sap wordt gemaakt van een gele vloeistof (latex), een krachtige, natuurlijk laxeermiddel, die wordt gewonnen uit de herb`s bladeren. De krachtige laxerende eigenschappen bij de behandeling van constipatie.

Aloë vera sap is ook effectief in de behandeling van andere gastro-intestinale complicaties zoals prikkelbare darmsyndroom, onregelmatige stoelgang klaring en zweren.

•  Beheer diabetes met aloë vera sap. Hoewel er de conventionele behandelingen voor diabetes, veel mensen kiezen voor alternatieve natuurlijke medicijnen zoals aloë vera sap. Echter, voordat u begint met het drinken van aloe vera, ervoor te zorgen dat u medisch advies te verwachten bijwerkingen te voorkomen zoeken, adviseert het Nationaal Centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde (NCCAM).

•  Neem aloë vera sap mondeling als voedingssupplement. Naast zijn geneeskrachtige eigenschappen, is aloë vera sap gebruikt als een voedingssupplement, omdat het heeft een aantal nuttige voedingswaarde. De Food and Drug Administration goedgekeurd het ook als een van de geadviseerde natuurlijke voedsel smaakstoffen, volgens een rapport van de National Institutes of Health.

•  Fight Cancer met aloë sap. Volgens de International Journal of Toxicology, sommige aloë sap heeft een anti-carcinogene eigenschappen die de groei van tumoren remt. Daarnaast merkt de Journal, hebben sommige studies aangetoond dat aloë-emodin heeft een anti-carcinogene eigenschappen. Het drinken van aloe vera is dan ook nuttig bij de behandeling van kanker.

Hints

  • Altijd in overleg met een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg voor zelf-behandeling met aloë vera sap.
  • Gezien de enorme potentie van de plant laxerende eigenschappen, wordt aanbevolen dat u deze gebruiken met mate, omdat het kan leiden tot een zeer pijnlijke kramp in sommige mensen.