Hoe gebruik acupunctuur te behandelen gewrichtspijn

Hoe gebruik acupunctuur te behandelen gewrichtspijn

We kunnen gewrichtspijn om een ​​aantal redenen: artritis, tendinitis en simpele overmatig zijn een paar. Over-the-counter en recept anti-inflammatoire geneesmiddelen kunnen enige mate van verlichting voor de meeste mensen leveren. Mensen die willen voorkomen dat het nemen van medicatie of die het gevoel hebben dat de geneeskunde is niet alleen de pijn genoeg verminderen kan acupunctuur gebruiken om hun pijn in de gewrichten te behandelen.

Instructies

•  Schrijf een korte geschiedenis van de pijn in de gewrichten die je mee kunt nemen naar uw eerste afspraak acupunctuur. Aandachtspunten zijn de vraag of de pijn wordt erger wanneer u beweegt het gewricht of rusten, als het weer een rol speelt in de intensiteit van de pijn en of je pijn verergert 's nachts of overdag. Noteer ook de manieren waarop u hebt geprobeerd om uw gewrichtspijn dusver behandelen.

•  Zoek een gediplomeerd acupuncturist in uw omgeving. Acufinder heeft een uitgebreide online directory van acupunctuur leveranciers op haar website (zie bronnen hieronder). Kies een professional door een gebied van expertise die betrekking heeft op uw specifieke pijn in de gewrichten, zoals reuma, fibromyalgie of sportgeneeskunde.

•  Laat je geblesseerde gewricht zo veel als je kunt, maar vooral in de 2 tot 3 uur voor acupunctuur afspraak. Acupunctuur zal pijn effectiever te behandelen als uw lichaam zich in een ontspannen toestand dan wanneer het wordt overwerkt of gespannen.

•  Vermijd strakke, ingerichte kleding die niet gemakkelijk kan worden opgerold of verplaatst opzij. Het merendeel van de acupunctuurpunten gebruikt om pijn in de gewrichten te behandelen zal zijn in de buurt van het getroffen gewricht. De acupuncturist kan ook naalden in te voegen in uw handen, voeten of gezicht.

•  Woon acupunctuur sessies twee keer per week voor ongeveer 4 weken voor het maken van een beslissing om behandeling voort te zetten op deze manier. Sommige mensen kunnen een vermindering ervaren van de pijn voordat de 4 weken voorbij zijn.

•  Volg de aanwijzingen van de acupuncturist met betrekking tot zelfzorg. Dit kan onder meer met behulp van een zak ijs of een verwarming pad op het getroffen gebied tussen twee afspraken. Hij kan u ook van instructies om een ​​spalk te gebruiken 's nachts om de beweging te beperken en geef je blessure tijd om te genezen.

•  Overweeg over te stappen naar een andere vorm van acupunctuur als je merkt dat de naalden ongemakkelijk maar wil graag een alternatieve behandeling voor uw gewrichtspijn blijven. Acupressuur is de kunst van het manipuleren van acupunctuurpunten met de handen en kan effectief zijn voor pijnbestrijding zijn. Laser acupunctuur is een nieuwere vorm van acupunctuur waarbij laserstralen druk uitoefenen op acupunctuurpunten in het lichaam.

Hints

  • Gebruik voor en na acupunctuur fysieke evaluaties te bepalen of de sessies verbeteren de gewrichtspijn en mobiliteit. Uw arts zal u vragen om een ​​aantal elementaire functies uit te voeren met uw aangedane ledemaat en zullen uw antwoorden op een basis van waaruit om te beginnen met de productie van merken. Na uw eerste ronde van acupunctuur, herhaal dezelfde functies. Toenemend gebruik van de geblesseerde gewricht kan aantonen dat de acupunctuur succesvol is en moet blijven.