Hoe gebruik acupunctuur behandeling van multiple sclerose

Hoe gebruik acupunctuur behandeling van multiple sclerose

Multiple sclerose is een auto-immuunziekte ongeneeslijke bewerkstelligen het centrale zenuwstelsel. Hoewel er verschillende disease modifying therapieën door het medische gebied, veel patiënten ook aanvullende en alternatieve medische behandelingen zoals acupunctuur staand. Acupunctuur is een van vele traditionele Chinese medicinale behandelingen die gericht onevenwichtigheden in de stroom van energie in het lichaam van een patiënt.

Instructies

•  Begrijp dat hoewel acupunctuur is een vrij goed verdragen procedure in de meerderheid van de patiënten, moet u zich bewust van de risico's in verband met de toediening ervan. Mensen die gebruik maken van bloedverdunnende middelen dient te bespreken met behulp van acupunctuur om de symptomen van MS te behandelen met hun artsen voor het ondergaan van de behandeling.

•  Ga op zoek naar een gekwalificeerde en goed opgeleide acupuncturist. De meerderheid van de staten hebben een licentie-proces en velen hebben hun eigen professionele acupunctuur organisaties die u kunnen voorzien van meer informatie over de acupuncturisten in uw omgeving.

•  Wees bereid om deel te nemen aan behandelingen minstens een keer per week, zo niet vaker. De meeste patiënten die acupunctuur ondergaan rapporteren een positieve reactie na ten minste 8 tot 10 opeenvolgende sessies.

•  Budget voor acupunctuur behandeling zo veel zorgverzekeraars zal niet voorzien in de dekking voor deze sessies. De gemiddelde kosten van een enkele sessie verschilt per huisarts.

•  Weet dat je kan hebben zich te committeren aan een langere behandeling met acupunctuur, afhankelijk van de ernst van uw klachten en eventuele andere onderliggende oorzaken.

•  Gebruik andere traditionele Chinese geneeskunde in combinatie met de acupunctuurbehandeling om de symptomen van Multiple Sclerose voorzichtig te behandelen. Studies hebben aangetoond dat veel soorten kruiden behandelingen werken op het immuunsysteem, dat exacerbaties of verder demyelinisatie veroorzaken bij veel patiënten met MS stimuleren.

•  Gebruik acupunctuur alleen in combinatie met uw disease modifying medicamenteuze behandeling zoals voorgeschreven door uw neuroloog. Vergeet niet dat er op dit moment geen aanwijzingen dat acupunctuur het verloop van MS kunnen beïnvloeden, de frequentie van exacerbaties te verminderen of te stoppen van de progressie van invaliditeit bij MS-patiënten.

Hints

  • Bespreek uw beslissing om een ​​alternatieve behandeling te zoeken met uw neuroloog voordat u begint. Ze in staat zijn om een ​​beoefenaar suggereren of zelfs u te voorzien van een verwijzing die de kosten via uw verzekeraar kunnen compenseren.