Hoe gebruik acupunctuur behandeling van haaruitval

Hoe gebruik acupunctuur behandeling van haaruitval

Onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde, acupunctuur streeft naar een optimale gezondheid te behouden door het stimuleren van de individuele acupunctuurpunten over het lichaam en de energie van het lichaam in beweging, of "Qi". Wijd gebruikt voor de behandeling van aandoeningen zoals chronische pijn en misselijkheid, acupunctuur kan ook de behandeling van haaruitval. Traditionele Chinese geneeskunde attributen haarverlies overtollige energie ontsnappen door de bovenkant van het hoofd, waardoor de expansie van de haarzakjes en het losmaken van het haar.

Instructies

Met acupunctuur behandeling van haaruitval

•  Vraag uw huisarts u verwijzen naar een erkende acupunctuur specialist.

•  Onderzoek van de studie en het proces voor te bereiden op acupunctuur. Meer weten van wat te verwachten zal uw zorgen te verlichten en te helpen met het totale proces - en zal je ook toestaan ​​om weloverwogen vragen van de acupuncturist te vragen.

•  Maak kennis met de acupuncturist en bespreek uw haaruitval zorgen. Samen kunt u de oorzaak van uw haaruitval, zoals stress, voeding inefficiënties of ziekte. De acupuncturist kan vragen over voeding, de eetlust, energie, lifestyle, slaapgewoonten, en pijn in het lichaam. Vrouwen kunnen worden gevraagd naar hun menstruatie als een manier om erachter te komen van de onbalans. De acupuncturist kan ook je tong te onderzoeken en voel uw hartslag bij de pols, om de reden achter de haaruitval te analyseren.

•  Restore leven aan uw haarzakjes door het ondergaan van acupunctuur, die energie blokkades ontruimt en herstelt de normale stroom van Qi door het plaatsen van fijne, steriele naalden op bepaalde punten in het lichaam. Acupoints LU 7, die aan de duim zijde van de pols; GV 14, die op de achterkant van je nek; en GV 12 op je onderrug te behandelen haaruitval. Andere acupoints dat de haargroei te bevorderen is UB 13, tussen je schouderbladen; LU 6, die op de rug van uw hand; en LU9, gelegen bij de vouw van de duim zijde van de pols.

•  Zie uw acupuncturist of twee keer per week. Terwijl de eerste behandeling kan zo lang duren als een uur en een half, want van de eerste papierwerk, zal de follow-behandelingen niet zo lang. Een gemiddelde tijdsduur voor de behandeling is 45 minuten. Behandeling voort te zetten, zoals bepaald door u en uw acupuncturist.

•  Gebruik een zeven-ster naald toen thuis aan te boren uw kale plekken en gebieden waar het haar dunner wordt. Dit zal de bloedstroom te bevorderen in je hoofdhuid, het verbeteren van de toestand van uw follikels. Een dergelijke naald kan worden verkregen via uw acupuncturist.

Hints

  • Kijk in kruidenmiddelen goed ook, want samen met acupunctuur, kruiden als salie thee als spoeling en brandnetel als een sap bevorderen de doorbloeding en stimuleert de haargroei.
  • Volg de nazorg instructies van uw acupuncturist, die kunnen bestaan ​​uit te rusten en zich te onthouden van alcohol, zware maaltijden en inspannende activiteit.
  • U kunt zich moe voelen na een acupunctuur behandeling.