Hoe gaat u naar een Dental Course

Tandheelkunde is een mooie carrière na te streven, maar het krijgen in een tandheelkundige opleiding kan een uitdaging zijn. Er is een lange lijst van eisen en nuttige tips die kan u toestaan ​​om in een tandheelkundige opleiding die bij je past.

Instructies

•  Prijzen enige werkervaring in uw lokale tandartspraktijk aan vertrouwd met het beroep geworden.

•  Houd je GPA zo hoog mogelijk, vooral wiskunde en wetenschap. Inschrijven op de universiteit prep klassen en focus op chemie, biologie en algebra.

•  Krijg een bachelordiploma. De American Dental Association (ADA) zegt het niet nodig is om grote in de wetenschap, maar je moet de pre-tandheelkunde-eisen te voltooien. Verplichte vakken omvatten over het algemeen; acht uur Biologie met lab, acht uur natuurkunde, acht uur Engels, acht uur Algemene chemie met lab en acht uur Organische Chemie met lab.

•  Onderzoek verschillende tandheelkundige scholen en de toelatingseisen. Neem contact met hen als u vragen hebt.

•  Doe dingen met je handen dat fijne motorische vaardigheden vereisen, zoals het spelen van een instrument, naaien of beeldhouwen, suggereert het College of Dentistry, University of Florida.

•  Kijk voor informatie over het toepassen van tandheelkundige school. Bestudeer de website van American Dental Education Association. Lees de 'officiële gids voor de Amerikaanse en Canadese Dental Schools. "

•  Neem de Dental Admissions Test (DAT) in het late voorjaar of de vroege zomer tussen junior en senior jaar van de universiteit, volgens het College of Dentistry, University of Florida. "Als u op dit moment geen student, neem de DAT tijdens de late voorjaar of de vroege zomer een jaar voordat u van plan bent om in te schrijven als student tandheelkunde." Toepassen op tandschool door de Associated American Dental Schools Application Service (AADSAS).