Hoe gaan mensen Gain Gewicht?

Hoe gaan mensen Gain Gewicht?

Het kan zijn dat het verkrijgen van gewicht is net zo hard als het verliezen van gewicht. Beide vereisen het kijken naar wat je eet. Mensen kunnen kilo's toe te voegen aan hun omlijsting door het eten van een overmaat van fast food, gebak, koekjes, snoep en donuts. Een ongezonde voeding kan ook leiden tot een slechte gezondheid. WebMd.com, stelt dat mensen die eten een slechte voeding verhogen hun risico op kanker, hart-en vaatziekten en een beroerte. Een gezondere manier om gewicht te krijgen is om het dieet aanpassingen te maken, zodat u nog steeds alle voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft om te functioneren.

Instructies

•  Voeg tot 1.000 calorieën aan je dagelijkse voeding, zodat je gewicht. Er zijn 3500 calorieën in 1 £ van gewicht. Door het eten van 500 calorieën extra per dag gedurende zeven dagen, zul je £ 1 te krijgen. Het dubbele van de calorieën voor een 2-pond gewichtstoename per week.

•  Consumeer voedsel hoog in calorieën en voedingsstoffen. Vermijd voedingsmiddelen met een hoog suiker en vet. Laat elke maaltijd eiwitten, koolhydraten en vetten bevatten. Eet onverzadigde vetten zoals olijfolie en koolzaadolie. Onder andere eiwitten uit peulvruchten, kip, kalkoen en vis en complexe koolhydraten, zoals volkoren brood en volkoren pasta. Cheese Toevoegen aan eieren, groenten, pasta's, stoofschotels en soepen. Bereid aardappelpuree en soepen met melkpoeder. Eet gedroogd fruit in plaats van vers fruit en kies volle melk dan magere melk om extra calorieën te krijgen.

•  Eet grotere porties of verbruiken meer frequente maaltijden per dag, zodat u uw extra calorie-inname te bereiken.

•  Drink je calorieën op dagen dat je niet het gevoel dat het eten van een maaltijd. Vul uw dieet met een gewichtstoename schudden dat rijk is aan vitaminen, mineralen, eiwitten en calorieën.

•  Blijf bij een krachttraining regime om te voorkomen dat het verkrijgen van vet. Krachttraining zal toon je lichaam en helpen om de calorieën in de spier. Spier weegt meer dan vet, maar je zult niet kijken vet. Gebruik zware gewichten want hoe meer je te belasten je spieren, hoe meer spierweefsel en gewicht je winnen. Voeren oefeningen die meerdere gewrichten zoals squats, bankdrukken, dips, deadlifts en overhead persen gebruiken. Workout drie keer per week op niet-opeenvolgende dagen.

•  Prijzen acht uur slaap per nacht, zodat je lichaam voldoende tijd heeft om te herstellen en aan te vullen zelf.