Hoe Fat Go Away Make

Hoe Fat Go Away Make

De meeste mensen hebben delen van hun lichaam ze niet tevreden bent met. Deze knelpunten zijn vaak vet uitstulpingen en broodjes die niet zal lijken weg te gaan, ongeacht wat je doet. Aanpassen van uw dieet is slechts een deel van het elimineren van lichaamsvet. Om je lichaam te stroomlijnen en om een ​​mooie vorm te krijgen, krachttraining en cardiovasculaire training zijn essentieel. In plaats van alleen te focussen op je buik vet of slappe dijen, nemen op een hele lichaam benadering omdat, tenzij je bereid bent om liposuctie overwegen zijn, vetreductie in één gebied is niet mogelijk.

Instructies

•  Neem het op een cardiovasculaire oefening routine, zodat je metabolisme verhoogt en je meer calorieën te verbranden. Werken tot het uitvoeren van ten minste 45 minuten cardio per dag, drie dagen per week. Fietsen, zwemmen of joggen of oefening op een trap klimmer of elliptische oefening machine. Neem aerobicslessen of kijk in groep sporten om meer variëteit en verveling te voorkomen.

•  Integreer krachttraining voor 45 minuten per dag, drie dagen per week. Krachttraining bevordert de groei van spierweefsel. Spierweefsel stimuleert de snelheid van uw rust stofwisseling, zodat je vet verbranden, zelfs na de training. Voeren oefeningen zoals squats en lunges gewogen voor je benen, push-ups voor je borst, crunches voor je buikspieren, dumbbell curls voor je biceps en triceps en dips voor je triceps. Gebruik je lichaamsgewicht, machines of vrije gewichten voor de weerstand.

•  Verlies £ 1 per week door te nemen in 500 minder calorieën per dag gedurende zeven dagen. Waarom 500 calorieën? Begrijp dat tot £ 1 van vet te verliezen, moet je nemen in 3500 minder calorieën dan u gewoonlijk doet. Om deze verliezen meer dan zeven dagen, heeft u dagelijks te snijden 500 calorieën. Het dubbele van de calorieën tot 1.000 per dag tot 2 pond te verliezen. per week.

•  Neem het op gezonde eetgewoonten die gemakkelijk op de lange termijn kan worden gehandhaafd. Vermijd vette, zoete, gebakken en verwerkte voedingsmiddelen. Kies complexe koolhydraten, zoals fruit en groenten over eenvoudige koolhydraten, zoals chips en wit brood. Eet mager vlees in plaats van vet vlees en gebruik onverzadigde vetten die niet uw cholesterolgehalte niet te verhogen. Consumeer voedingsmiddelen zoals bruine rijst, kip, vis, olijfolie, rauwe noten, groenten en fruit.

•  Slaap minstens zeven uur per nacht, zoals aanbevolen door de National Sleep Foundation. Gebrek aan slaap wordt geassocieerd met gewichtstoename, verhoogde hunkeren en obesitas.

•  Oefen meditatie om stress niveaus laag te houden. Volgens de Natural Website voor vrouwen, hoge stress niveaus bevorderen de productie van cortisol in het lichaam. Dit stresshormoon is gekoppeld aan vet te krijgen, vooral rond uw midden.

•  Drink 8 tot 12 glazen water per dag om je lichaam goed functioneert. Water hydrateert je lichaam, bevordert een gezonde spijsvertering en vetstofwisseling en voorkomt een opgeblazen gevoel.