Hoe effectief te beheren Hip Pain

Hoe effectief te beheren Hip Pain

Hip pijn kan een slopende en levensveranderende gebeurtenis zijn. Het heupgewricht, de hoofd dragende deel van het lichaam is gevoelig voor een reeks aandoeningen en omstandigheden die de werking kan beïnvloeden en leiden tot pijn. En een pijnlijke heup kan drastisch invloed op de kwaliteit van leven en het functioneren van een persoon, waardoor zelfs de meest eenvoudige en alledaagse activiteiten moeilijk. Goede zorg is nodig om effectief te beheren en te bestrijden pijnlijke heup symptomen, en een hogere mate van functioneren te behouden.

Instructies

•  Vermijd alle high-impact activiteiten. Hoge impact activiteiten, zoals rennen, springen, en step aerobics, plaats een enorme hoeveelheid stress en spanning op een pijnlijke, zieke heupgewricht. Het heupgewricht is de belangrijkste dragende centrum van het lichaam; geen andere gezamenlijke waarheid zoveel gewicht evenals de heup. Het beperken van uw activiteiten aan low-impact en weinig stress activiteiten, zoals zwemmen, fietsen en lichte aerobics, zal wonderen doen voor het verminderen van uw pijn in de heup en laat je heup naar flexibel en sterk te blijven.

•  Houd uw gewicht zo laag mogelijk te houden. Met een overmatig lichaamsgewicht plaatst een enorme last op je heupen. Met elke stap die je neemt, je heupen de dupe worden van uw lichaamsgewicht. Voor een pijnlijke en zieke heupgewricht, kan deze verder het probleem verergeren. Door het verminderen van uw lichaamsgewicht vindt u een grote hoeveelheid stress die op uw heupgewricht te verlichten. Hoewel de uitoefening kan moeilijk uit te voeren met een pijnlijke heup te zijn, zou het verstandig zijn om te experimenteren met de activiteiten die u in staat om deel te nemen in een soort van regelmatige lichaamsbeweging regime; dit in combinatie met een matige dieet zal u toelaten om uw lichaamsgewicht laag te houden en het verbeteren van de uitstraling en functie van uw heup.

•  Engage in een regelmatige stretching routine. Spieren die strak en stijf zijn kan verder verergeren van een beschadigde of zieke gewricht - met inbegrip van het heupgewricht. De heup is ingekapseld door dikke, dichte spieren, en er zijn een aantal pezen in en rond het heupgewricht die stijf en uitgelijnd door onbruik of ziekte kan worden. Door het uitvoeren van een regelmatige stretching regime, met inbegrip van stukken voor de voor-en achterkant van het been, de onderrug, maar ook de spieren aan de binnenkant en de buitenkant van de heup, gaat u ervoor zorgen dat de spieren en pezen in en rond uw heup joint blijven flexibel en soepel mogelijk. Dit zal de functie van je heup te maximaliseren, en zal een groot deel van de dichtheid en stijfheid die verder kunnen verergeren en wakkeren een al pijnlijke, pijnlijke heup te verlichten.

•  Voer zwembad oefeningen. Het grote voordeel van het oefenen in een zwembad is dat de meerderheid van uw lichaamsgewicht wordt ondersteund door het water; waardoor u vrijer en moeiteloos dan mogelijk zou zijn op het land te verplaatsen. Het drijfvermogen van het water kunt u uw heupgewricht beweegt gedurende het normaal bereik van de beweging en zal u toelaten om uw heup te bewegen op een manier die niet mogelijk zou zijn buiten het water. Dit zal helpen om uw heup zo flexibel en zo los mogelijk te houden, en zal u toelaten om voorzichtig te werken tegen het gewicht van het water om te helpen bouwen aan de kracht in de spieren in en rond uw heupgewricht.

Hints

  • Het gebruik van verwarming pads kan een geweldige manier om te verlichten tijdelijke pijn en pijn in de heup, vooral na een training zijn.
  • Forceer nooit je heup te bewegen op een manier die ernstige pijn veroorzaakt