Hoe effectief is de Strip Drug Test?

Strip drug tests zijn ontworpen om urine te testen op sporen van drugs zoals marihuana. Ze zijn populair in de werkplaats voor steekproeven, en in het huis als instrument voor betrokken ouders. Ze zijn eenvoudig te beheren, maar je moet om precies te begrijpen hoe ze werken en hoe ze te lezen om ze te maken aan het beste gebruik.

Functie

Strip drugstesten worden ook wel dip-strip urine drugstesten en dip-strip drugstesten. Ze kunnen sporen van marihuana detecteren in urine tot 10 dagen nadat het geneesmiddel gebruikt. Ze kunnen ook worden gebruikt cocaïnegebruik detecteren, hoewel deze tests minder precies, cocaïne niet in het systeem blijven bijna even lang als marihuana.

Kenmerken

In het algemeen zal de dip-strip drug testinrichting een langwerpig deel dat moet worden ondergedompeld in de urine. Als de strip absorbeert de urine, een kleur verschijnt dat de aanwezigheid of afwezigheid van sporen van drugs in het systeem. Sommige soorten tests hebben meer geavanceerde uitlezingen, en eigenlijk zijn voorzien van een digitale indicator.

Soorten

Dip-strip drugstesten zijn er in vele variëteiten, hoewel ze alle functie in principe op dezelfde manier. U kunt ze testen voor cocaïne en marihuana testen, en in meer algemene vormen die alleen de aanwezigheid van methamphetamines in het systeem, of in het algemeen aangegeven of er gebruik van crack, crystal meth of crank. U kunt ook testen met verschillende gevoeligheden verkrijgen aan drugs, afhankelijk van uw behoeften.

Overwegingen

Wanneer u het toedienen van een dip-strip drugstest, factor in het doel van de test. Als u probeert om te bepalen of een kind met behulp van een verboden stof, zult u waarschijnlijk willen een uiterst gevoelige test om je angsten te verlichten. Aan de andere kant, als je een actie zoals het afvuren van een werknemer op basis van de resultaten van een dergelijke test kan nemen, moet u zeker zijn van de gevoeligheid niveaus voldoen aan de FDA-eisen, en dat uw test is goedgekeurd voor dit soort gebruik. Als het niet, stel je jezelf open voor rechtszaken en andere juridische acties.

Voordelen

Dip-strip drug tests zijn zeer populair omdat ze zijn goedkoop en gemakkelijk te gebruiken. Ze kunnen online snel en efficiënt worden besteld. Ze tonen ook de resultaten direct, zodat u snel actie te ondernemen als het gerechtvaardigd is.

Waarschuwing

Wanneer u gebruik maakt van dip-strip drugstesten, heel voorzichtig zijn dat elke actie die je onderneemt is juridisch verdedigbaar. Als u gebruik maakt van de strip drugstest op uw medewerkers, controleer alle staats-, lokale en federale wetten met betrekking tot drug-testprocedure. Als je dat niet doet, kun je uiteindelijk verliezen van uw bedrijf, het betalen van hoge boetes of niet in staat om ooit te vuren een werknemer die een chronische drugsgebruiker, zelfs als ze een gevaar voor zichzelf en de rest van uw bedrijf.