Hoe een zaak VA Disability Win

Hoe een zaak VA Disability Win

Het Amerikaanse Department of Veterans Affairs (VA) biedt arbeidsongeschiktheidsuitkeringen voor personen die een handicap tijdens de militaire dienst geworden. Deze uitkeringen kunnen worden betaald aan de personen met een handicap, kinderen ten laste of de ouders van de gehandicapte persoon en de echtgenoot van de gehandicapte persoon.

Instructies

•  Geef handicap applicatie op uw regionale VA kantoor of online (zie bronnen). U zult waarschijnlijk worden gevraagd om uw geboorteakte, een identiteitsbewijs met foto kaart, Social Security-kaart in te dienen en uw militaire ontlading papierwerk documenteren van kwijting voor de andere dan oneervol voorwaarden.

•  Verzamel bewijsstukken dat het bewijs van uw onvermogen biedt om te werken als gevolg van uw handicap. Deze gegevens omvatten de medische dossiers van uw artsen, verklaringen van familieleden of werkgevers en records van andere individuen die zich bewust zijn van uw handicap en hoe het invloed op uw vermogen om te werken.

•  beroep de beslissing als je geweigerd voordelen of niet akkoord gaat met het bedrag van de betalingen binnen 90 dagen na de datum op de brief waarin uw beslissing. U mag de beslissing in beroep door het indienen van een brief met vermelding van uw verzoek om een ​​beroep op de VA.

•  Wijs een vertegenwoordiger om u te helpen met de VA beroepsprocedure. Het wordt aanbevolen dat u een handicap advocaat die bekend is met de militaire voordelen om u te helpen met de VA beroepsprocedure in te huren. Een handicap advocaat doorgaans geen incasso, tenzij u uw zaak wint.