Hoe een zaak Contactlens Reinig

Of u nu met behulp van disposable of permanente lenzen, harde of zachte, schone verwerking en opslag procedures zijn van vitaal belang voor het comfort en de gezondheid van uw ogen. Een van de belangrijkste aspecten van het behoud van deze reinheid is een goede reiniging en onderhoud van uw contact lens geval. Contactlenzen gevallen moet dagelijks worden schoongemaakt om te voorkomen dat uw lenzen in contact komt met bacteriën, stof en sedimenten.

Instructies

•  Was en droog uw handen grondig. Gebruik een milde handzeep en warm water. Zorg ervoor dat u weg te spoelen alle zeepresten en raak elke lotions of olie totdat u klaar bent met het reinigen van uw contact lens geval.

•  Verwijder uw contactlenzen uit hun zaak en leg ze opzij. Als u uw contact lens geval wassen, terwijl nog steeds het dragen van uw lenzen, dit is niet nodig, maar voor de rest, zal je nodig hebt om de lenzen te plaatsen in een reserve, schone zaak met het opslaan oplossing of in een schone kom oplossing. Zorg ervoor dat u twee aparte kommen te gebruiken als uw lenzen hebben verschillende sterkte recepten in elk oog om te voorkomen dat verwarring de linker en rechter lenzen.

•  Leeg uw lens geval van enige resterende oplossing door te gieten in de afvoer.

•  Spoel de lens case en covers in warm stromend water. Gebruik de heetste water je kunt staan ​​te hanteren, omdat dit zal helpen vernietigen alle bacteriën en helpen weg te spoelen eventueel vuil.

•  Scrub het geval en covers met een schone, ongebruikte tandenborstel, zeep en warm water. Gebruik alleen een erwt hoeveelheid vloeibare zeep, omdat dit voldoende reinigen van de behuizing zijn en teveel maakt het moeilijker om de zaak schoon spoelen. Schrob de hele zaak, met inbegrip van de buitenkant, boven- en onderkant (dit zal helpen overdracht van vuil te voorkomen dat het gebied waar de lenzen). Besteed speciale aandacht aan de schroefdraad van de caps als de zaak heeft schroef-on covers en zoeken naar eventuele afzettingen van gedroogde zoutoplossing.

•  Spoel de lens zaak grondig aan alle sporen van zeep te verwijderen.

•  Droog de ​​lens geval met de niet-pluizende doek. Als er sporen van water kun je niet verwijderen op deze manier, laat het geval de lucht drogen voordat u het te vullen met het opslaan oplossing en zet uw lenzen weer in, omdat kraanwater contactlenzen kunnen beschadigen.