Hoe een Water Seal Drainage System Works

Hoe een Water Seal Drainage System Works

Waterslot drainagesystemen, of borst drainage systemen, behandelen van medische problemen in het lichaam van de borstholte - de ruimte rond de longen. Het apparaat gebruikt een drain en meerdere flessen of kamers aan lucht en vocht afvoer uit het lichaam, waardoor een gecomprimeerde long opnieuw te breiden.

Onderdelen

Onder drainagesystemen, de meest voorkomende vandaag gevonden uit drie flessen of kamers, samen met buizen die de flessen met elkaar verbinden en de eerste fles naar de patiënt.

Hoe het werkt

Het systeem verbindt een borst katheter buis die uitmondt in een fles of opvangruimte. De tweede fles, de waterslotkamer, bevat een kleine hoeveelheid steriele vloeistof met buis ondergedompeld erin, afvoer lucht en vloeistof in het systeem zonder opnieuw op de borst. De derde fles controleert zuiging, of de snelheid waarmee het systeem zuigt lucht en vocht uit het lichaam, met een laatste "exit" buis waardoor lucht kan ontsnappen.

Overwegingen

De arts moet de flessen aan elkaar voordat ze op de patiënt aan te sluiten en te controleren op borrelen in de waterslotkamer, die een luchtlek aangeeft, volgens Teleflex Medical. Traditionele systemen moeten rechtop en vlak blijven met de borst van de patiënt te vermijden, fluïdum terug in de borst.