Hoe een verhoogde eetlust Behandel

Obesitas is een epidemie in de Verenigde Staten. Miljoenen Amerikanen zijn overgewicht, en veel van die Amerikanen zijn kinderen. Het voedsel dat we eten en de levensstijl die we kiezen zijn allemaal de schuld van. Wanneer je eet en eet en eet, je eetlust begint toe te nemen. Wanneer u besluit dat het tijd is om gewicht te verliezen, maar je eetlust niet automatisch volgen. Een grote eetlust is de ondergang van vele diëten. Hoe kun je een verhoogde eetlust te controleren? Er zijn een paar eenvoudige dingen die je kunt doen om het beheer en de controle van uw vraatzuchtige eetlust. Volg deze stappen om te bereiken en een gezond gewicht en de eetlust te behouden.

Instructies

•  Drink veel water. Zuiver water bevat geen calorieën, maar deze vloeistof kan nog steeds uw eetlust onderdrukken. Als uw eetlust er belt en het is geen tijd om te eten, pak een groot glas water. Het zal je maag te vullen en te verleiden uw lichaam te laten denken dat u tevreden bent.

•  Fix jezelf een ontbijt dat eiwit bevat. Er zijn twee sleutels voor deze stap: ontbijt en eiwit. Je moet elke dag ontbijt te eten. Dit voorkomt dat u te veel eten tijdens de lunch. Je moet ook een portie eiwitten te eten bij het ontbijt elke dag. Eiwit blijft in je maag langer en maakt je een vol gevoel langer.

•  Beweeg je lichaam naar buiten. Een van de belangrijkste redenen waarom mensen lijden aan een toename van de eetlust is stress. Ze eten dan wanneer ze het gevoel het gewicht van een deadline of een mislukte relatie op hun schouders. Neem een ​​dagelijkse wandeling buiten. De oefening in combinatie met de zon zal helpen om uw stress te verlichten en uw eetlust te verminderen.

•  Eet kleinere maaltijden om de 3-4 uur. De minder honger je voelt de hele dag door, hoe minder je eet wanneer het tijd is voor een maaltijd. Eet kleinere, 400 calorie maaltijden om de 3-4 uur. Dit zal helpen bij de behandeling van uw verhoogde eetlust.

•  Eet veel vezelrijke voedingsmiddelen, zoals volkoren brood en pasta, appels, en peulvruchten. Fiber is een vulmiddel. Het in omvang toeneemt in je maag en hecht zich aan ander voedsel, terwijl het reizen door het spijsverteringskanaal. Omdat vezels in omvang toeneemt in je maag, het onderdrukt de eetlust.

Hints

  • Als je wilt afvallen, moet je een soort van honger gedurende bepaalde tijden van de dag voelen. Behandelen van een toename van de eetlust helpen, maar het zal het ongemak niet volledig weg.
  • Gebruik geen maaltijden overslaan. Dit helpt niet je lichaam wennen aan minder te eten, het is gewoon maakt je hunkert naar voedsel nog meer. Dan neemt eetbuien plaats.