Hoe een vergrote prostaat te genezen

Benigne prostaathyperplasie (BPH) is de medische term voor een vergrote prostaat. De prostaat is een orgaan waar sperma wordt geproduceerd en het ligt onder de blaas, rondom de plasbuis. Om deze reden, overdruk uit de uitbreiding veroorzaakt moeilijkheden bij het urineren. De meeste symptomen van BPH betrekking hebben op het plassen en omvatten: zwakke stroom, overbelasting, frequente en dringende behoefte om te urineren, verhoogde 's nachts plassen, bloed in de urine en het onvermogen om helemaal leeg de blaas. Behandelingen en behandelingen worden geselecteerd op basis van de ernst van de symptomen en variëren van kruidensupplementen chirurgie.

Instructies

•  Neem Saw Palmetto. Voor minder ernstige gevallen en voor de algehele gezondheid prostaat, het kruid Saw Palmetto is bewezen effectief in het verminderen van vergrote prostaat klieren gevonden. Extracten zijn beschikbaar in de vorm van pillen met 1 tot 2 capsules per dag aanbevolen.

•  Voeg Zink supplementen. Een tekort aan dit mineraal in het lichaam is gekoppeld aan prostaat afwijkingen, met inbegrip van de uitbreiding. Beschikbaar als voedingssupplementen, neem 30-100 milligram per dag per pakket instructies.

•  Krijg een doktersadvies. Voor gematigde gevallen van vergrote prostaat, kan uw arts medicijnen zoals de alfa-blokkers Hytrin, Cardura of Flomax of de Enzyme Remmers Proscar of Avodart voorschrijven. Deze medicijnen verkleinen de prostaat, het herstel van het gemak bij het plassen.

•  Onderga Voorgeschreven therapieën. Als medicijnen geen succes opleveren, zal uw arts u vooraf aan behandelingen zoals een magnetron of laser therapieën, stents of naald ablaties voor vergroting van de plasbuis, die het gemakkelijker maken om te plassen zal maken.

•  Schema Chirurgie. Als eindresultaat, wanneer alle andere behandelingsmethoden hebben gefaald, een operatie noodzakelijk wordt, vooral als u blaasstenen, nierschade hebben ontwikkeld of zijn getroffen met frequente infecties van de urinewegen. Opties zijn onder prostatectomie, laserchirurgie of trans-urethrale incisie of resectie.