Hoe een tand om een ​​kunstgebit Reglue

Hoe een tand om een ​​kunstgebit Reglue

Verliezen of breken van een tand van uw kunstgebit nooit gebeurt op een geschikte tijd. Er kan niets meer frustrerend dan voorbereiden op een datum of een diner met een klant dan het vinden van een tand van uw kunstgebit los of gebroken. Dit kan ook gebeuren als je niet kunt krijgen aan een tandarts, want het gebeurt 's nachts of tijdens het weekend. Met behulp van een prothese reparatiekit werkt totdat u een afspraak met uw tandarts kan maken.

Instructies

•  Lees de instructies op de reparatieset die je hebt gekocht. Gebruik alleen de items die zijn opgenomen in de reparatieset. Het gebruik van andere soorten lijm, zoals een instant lijm kan het kunstgebit beschadigen en, als ze worden ingeslikt, zijn giftig.

•  Houd de reparatieset op een veilige plaats. Als u op reis bent of uit uw huis een groot deel, houd een kit in je koffer of tas en een ander in uw huis medicijnkastje. U zult deze kits in apotheken en tandheelkundige aanbod winkels te vinden.

•  Was de tand die moet worden gelijmd op zijn plaats met een oplossing van warm water en de prothese schoner. Verwijder eventuele verontreinigingen of moeilijk te verwijderen deeltjes met een zachte prothese borstel.

•  Controleer de tand dat is los of is gevallen uit om te controleren of het is nog steeds bruikbaar. De kits worden geleverd met reserve tanden. Als de tand is onbruikbaar, zet het op een veilige plaats in een container mee te nemen naar de tandarts. Kies een tand uit de set die sterk lijkt op de gebroken tand.

•  Open de reparatieset op een vlakke ondergrond. Verwijder de lijm die in de kit. Verwijder de pipet in de kit. Knijp bulb de pipet en steek het uiteinde in de container van de lijm. Laat de lamp gaan en verwijder de pipet uit de houder van de lijm.

•  Plaats een druppel van het kleefmiddel op de zijkanten van de tand die in de prothese wordt ingebracht. Duw de tand op zijn plaats. Open de tube hars en toepassen op de tand waar het is gelijmd. De lijm drogen vijf minuten. Spoel grondig onder warm water.

Hints

  • Controleer uw kunstgebit op een dagelijkse basis op scheuren of losse tanden.
  • Reparatiesets moet niet giftig en door de Amerikaanse Food and Drug Administration goedgekeurd zijn. Plan een afspraak met uw tandarts voor de vroegst mogelijke termijn de vast aangebrachte prothese hebben.