Hoe een SSDI Application Finish

Hoe een SSDI Application Finish

SSDI of Social Security Disability Insurance, biedt maandelijkse betalingen aan een aantal mensen die niet kunnen werken als gevolg van ernstige medische aandoeningen of handicaps. Je moet een lange aanvraagprocedure te voltooien, om SSDI voordelen te vragen. Sommige aanvragers behouden een advocaat om hen te helpen bij hun toepassingen, maar dit is niet noodzakelijk. U kunt uw SSDI applicatie eindigen op uw eigen als u liever niet om een ​​advocaat in te huren.

Instructies

•  Beantwoord alle vragen over de applicatie. Als u niet begrijpt een van de vragen, om hulp te vragen bij uw lokale Social Security Administration office (zie rubriek Resource uw lokale kantoor te vinden).

•  Zorg voor zeer specifieke antwoorden. Zo niet gewoon zeggen dat je niet kunt werken omdat je depressief bent. Zeg dat je zijn gediagnostiseerd met "ernstige depressie, terugkerende, ernstige." Zeg niet: "Ik ben te depressief om te gaan werken." Zeggen, "ik vaak beginnen te huilen op het werk aan de voorkant van de klanten en enkele dagen mis ik werk, want ik ben gewoon te depressief om uit bed te komen of neem een ​​douche."

•  Voeg extra papier als je meer ruimte nodig hebt om je antwoorden te geven, als u een aanvraag met een papieren aanvraag. U kunt online solliciteren als u verkiest. In dat geval kunt u aanvullende informatie in te dienen per mail als u nodig hebt om dit te doen.

•  Zorg voor namen, adressen en telefoonnummers van alle zorgverleners die u ooit behandeld voor uw invaliderende aandoening, ook al was het vele jaren geleden.

•  Maak kopieën van alle medische dossiers of andere documenten die je hebt dat je functiebeperking bewering te ondersteunen bij uw aanvraag vóór de indiening van het.

Hints

  • Zorg ervoor dat u de toepassing leesbaar voltooien.