Hoe een proactieve Advocate voor Autisme Be

Autisme is een ernstige ontwikkelingsstoornis dat de manier waarop een kind ziet beïnvloedt en de wisselwerking met de rest van de wereld. Het beperkt hun vermogen om te communiceren met anderen sociaal, in feite veel autisme lijdt vermijden menselijk contact. Of u de ouder van een autistisch kind of de familie en vrienden van een aangedaan kind, kunt u een actieve rol in de ondersteuning van het gezin en het helpen met de nationale groepen nemen. U zult zich beter voelen dan alleen maar wat zitten medelijden met jezelf en je kunt een aantal echt goed te doen voor de autistische gemeenschap door betrokken te raken.

Instructies

Hoe een proactieve Advocate voor Autisme Be

•  Woon conferenties. Versla Nu Autisme! (DAN!) Heeft een enorme conferentie elk jaar waarin u de laatste informatie over autisme en de mogelijke behandelingen kunnen krijgen. De hoeveelheid informatie die beschikbaar is enorm en je kunt dat nieuws terug naar uw familie en buurt te nemen. DAN! Conferenties hebben de beste artsen als speakers en je krijgt een handleiding met alle informatie die wordt besproken op de conferentie. Het is een geweldige bron. Bezoek de DAN! website voor meer informatie op http://www.autismwebsite.com/aRI/dan/dan.htm.

•  Doe forums en blogs. Talk About Uitharding Autisme (TACA) heeft een goede website op http://www.talkaboutcuringautism.org/index.htm met veel links naar middelen en manieren om betrokken te raken. Een actieve rol zal je bekrachtigen. Leven met een autisic kind is hectisch en al in beslag, zodat u een goede ondersteuning systeem van familie en vrienden nodig hebt, zodat u wat vrije tijd om mee te doen kunnen hebben en onderzoek deze websites en organisaties.

•  Run / Walk een marathon gesponsord door autisme groepen. Er zijn veel rond de natie en u kan helpen geld en bewust te maken door deel te nemen aan een van deze activiteiten.

•  Websites als http://www.autism-pdd.net/advocacy.html heeft middelen opgenomen door de staat. Er is informatie over de juridische middelen, school gidsen en activiteiten. Dus ga nu bezig!