Hoe een Oorpijn Met Kruiden Ease

Als u of iemand die je liefde lijdt aan occasionele, milde oorpijn, kunnen kruiden helpen om de pijn te verlichten. Amerikaanse kinderen lijken vooral geplaagd door oorontstekingen en de antibiotica die vaak worden gegeven voor hen kunnen hun eigen problemen, veroorzaken, zoals het kind opbouwen van een immuniteit voor die vorm van geneeskunde. Verschillende volksgeneeskunde remedies kunnen nuttig zijn bij de behandeling van oorpijn zijn als het eerste begint om pijn te veroorzaken. Maar het is belangrijk om het vroeg vangen. Als een oorpijn veroorzaakt overmatige pijn en / of aanhoudt langer dan een paar dagen, moet u medische hulp zo snel mogelijk te zoeken.

Instructies

•  Aankoop of maak toorts oor olie en breng het als volgt: Ga op je zij, met het getroffen oor naar boven. Met een druppelaar vallen 3:57 druppels van de olie in het oor, en masseren rond de basis van het oor en via gehoorgang. Gebruik 1-2 keer per dag, totdat alle symptomen weg zijn.

•  U kunt helpen om een oorpijn vechten met kruiden die je intern nemen ook: brouwen een thee met echinacea wortel, kamille en ogentroost. Gebruik ongeveer een theelepel van elk kruid voor elke twee kopjes water toe en laat zachtjes gedurende 20 minuten. Drink een kopje van deze thee twee keer per dag. De echinacea zal helpen om het immuunsysteem te stimuleren, waardoor het makkelijker voor het lichaam om zichzelf te genezen.

•  Een andere directe helper is aloë vera sap, die u kunt laten vallen in het aangetaste oor en massage als in stap 1.

•  Gemeenschappelijke keuken kruiden zoals oregano, tijm en basilicum kan enorm helpen. Aankoop of het verzamelen van ongeveer een kwart kopje verse kruiden, ofwel al deze of een of twee van hen, en plaats ze in een droge, opgewarmde koekenpan alleen maar om het plantmateriaal verwelken. Laat de bladeren afkoelen en knijp ze een kleine hoeveelheid groen sap, en laat een paar druppels van dit mengsel in het aangetaste oor. Tot slot, bevochtig je vingers met olijfolie en massage rond de basis van het oor. Herhaal elke drie uur tot de symptomen verdwenen zijn.

•  Voor de zwemmer het oor, meng een theelepel witte azijn in twee ons warm water. Drop twee druppels in het oor eens elk uur tot de symptomen verdwenen zijn. U kunt ook deze behandeling vóór het zwemmen te voorkomen dat een potentieel probleem zich voordoet.

Hints

  • Ear kunnen worden veroorzaakt door allergische reacties op voedingsmiddelen zoals tarwe en zuivelproducten. Als u of een geliefde lijdt aan frequente oorinfecties of oorpijn, probeer het elimineren van voedingsmiddelen die tarwe en zuivel, totdat de infectie is verdwenen, of langer.
  • Om mullein oor olie te maken, plaatst u zowel vers als gedroogd toorts bloemen in een klein potje, ongeveer 1/3 vol, en voeg olijfolie en eventueel vers gehakte knoflook (ongeveer een teentje voor elke twee gram olie). Warmte op een lage temperatuur in de oven gedurende drie uur, of laat in de zon voor een warme, zonnige dag. Zeef voor gebruik.
  • Dit artikel is niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van ziekten. Het gebruik van plantaardige producten moet niet lichtvaardig worden genomen. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde zorgverlener voordat u een kruid, vooral als u zwanger bent of borstvoeding geeft of als u het nemen van eventuele voorgeschreven medicatie.