Hoe een IV Oplossing Zorg

Hoe een IV Oplossing Zorg

Intraveneuze (IV) druppels zijn een belangrijk onderdeel van de moderne medische praktijk. Zij worden gebruikt om patiënten te behandelen uitdroging, bestuurt hoge doses antibiotica en vervang volume bloed voor patiënten die een significante hoeveelheid verloren. Fabrikanten van voorverpakte infuuszakken de steriele omgeving vereist de invoering van bacteriële verontreinigingen te voorkomen. Verpakkingen oplossingen bereid in een steriele omgeving het potentieel introduceren infectie in een patiënt.

Instructies

•  Maak een schone kamer met alle benodigde apparatuur en reagentia. Het is belangrijk dat de omgeving schoon blijft als je eenmaal aan de slag, zodat u niet eventuele verontreinigingen tijdens de bereiding niet te introduceren.

•  Bereid een 500 milliliter bruine fles voor het mengen van de IV-oplossing. Als u twijfelt over de steriliteit van de fles hebben, steriliseer de fles weer door koken in gedestilleerd water gedurende tenminste 15 minuten of het plaatsen van het water in de autoclaaf.

•  Vul de fles ongeveer halverwege met steriel water. Veel IV druppels gebruiken combinaties van zoutkristallen, dextrose of Ringer lactaat. Voeg de medicatie en maak deze fijn. Voeg voldoende steriel water om de fles te vullen.

•  Cap de fles en laat deze afkoelen voordat u het in de koelkast voor opslag. Houd de flessen in de clean room omgeving.

Hints

  • Het is niet aan te raden om uw eigen IV-oplossingen te maken. Enig onrein procedure kan een infectie veroorzaken bij de patiënt en kan leiden tot de dood.