Hoe een Itch Van Schurft Stop

Als de microscopische parasiet Sarcoptes scabiei (schurft) neemt zijn intrek in de bovenste laag van je huid, de meest voor de hand liggende en doordringende symptoom is de jeukende, rode uitslag die uitbreekt in reactie op eiwitten van de mijt. De Mayo Clinic merkt op dat schurft is zeer besmettelijk, gemakkelijk te verspreiden tussen mensen die onder hetzelfde dak wonen. De mijten, die kan leven zonder een menselijke gastheer voor maximaal 72 uur, kan ook worden overgedragen door contact met besmette kleding en beddengoed. Alleen als je een diagnose van schurft te ontvangen van uw zorgverzekeraar kunt u een jeuk van schurft te stoppen.

Instructies

Het behandelen van jezelf

1 Vraag de actuele crème of lotion voorgeschreven door uw arts. De Mayo Clinic merkt op dat topicals met premethrin of crotamiton gewoonlijk worden voorgeschreven voor schurft. Orale geneesmiddelen kunnen worden voorgeschreven voor mensen met een verzwakt immuunsysteem of bij actuele medicatie niet of kan niet worden getolereerd.

•  Breng de actualiteit in een dunne laag van de nek naar beneden, die het hele lichaam, adviseert Mayo Clinic deskundigen. Laat de plaatselijke behandeling voor de aanbevolen duur - meestal rond acht uur - dan afwassen.

•  Verwacht om jeuk te ervaren gedurende enkele weken na de behandeling als de huid blijft de resterende eiwitten van de mijt te reageren. De Mayo Clinic adviseert nemen koele baden of het toepassen van koele, vochtige kompressen op de uitslag; met behulp van kalmerende, anti-jeuk lotions; en die over-the-counter antihistaminica.

Het behandelen van de Startpagina

•  Machine-wassen wasbaar artikelen (kleding, beddengoed en handdoeken) in een sopje, dat is ten minste 130 graden Fahrenheit. Drogen van hete lucht minstens 20 minuten.

•  Verzamel alle persoonlijke items die niet kunnen worden gewassen (kussens, knuffels, mutsen of jassen) en bewaar ze in plastic containers of plastic zakken buiten het huis voor twee weken, adviseert de American Social Health Association.

•  Vacuüm tapijt gebieden, tapijten en meubels grondig. Gooi de vacuümzak buitenkant van het huis meteen.

Hints

  • De Mayo Clinic merkt op dat de meeste professionals in de gezondheidszorg raden de behandeling van mensen die in hetzelfde huis wonen als de besmette persoon op hetzelfde moment, ongeacht of ze tekenen of symptomen van schurft.
  • De Centers for Disease Control en Prevention waarschuwt u om nooit tot zelf-traktatie schurft. Er zijn geen over-the-counter-behandelingen die effectief zijn om zich te ontdoen van schurft zijn bewezen.
  • Als jeuk blijft twee tot vier weken nadat je hebt behandeling ontvangen of als er een nieuwe uitslag ontwikkelt, de CDC merkt dat je moet contact opnemen met uw zorgverzekeraar.