Hoe een iriscopie Practitioner zoeken

Hoe een iriscopie Practitioner zoeken

Iriscopie is een tak van alternatieve geneesmiddel dat de iris gebruikt als venster voor de gezondheid van een patiënt. Iriscopie practitioners diagnosticeren patiënten door de behandeling van hun irissen voor cel veranderingen aangegeven door verschillende markeringen of kleuren. Men denkt dat een nieuw kenmerk geeft een probleem of zwakte in een bepaald gebied van het lichaam, aangezien zenuwuiteinden in de ogen verbonden gebieden over het lichaam. Het wordt gebruikt om problemen en kwetsbaarheden diagnosticeren - in plaats van specifieke voorwaarden - in alle belangrijke organen, waaronder het hart, de lever, de longen en de hersenen. Volg deze stappen om een ​​iriscopie practitioner voor u te vinden.

Instructies

Zoek een iriscopie Practitioner in uw omgeving

•  Ga naar de "International iriscopie Practitioners Association" (IIPA) website voor meer informatie over de discipline van iriscopie te leren (zie bronnen hieronder). Wees ervan bewust dat iriscopie niet wordt gebruikt om specifieke problemen of ziekten te diagnosticeren, om gebieden van het lichaam waar sprake zou kunnen zijn van problemen of waar er potentieel zou kunnen zijn in de toekomst problemen te lokaliseren. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt om de patiënt hoogte van de soorten gezondheidsproblemen hij zorgen moeten maken.

•  Onderzoek van de verschillende types van iriscopie beoefenaars online. Beslis welk type u wilt raadplegen. Ook beslissen wat je wilt om eruit te komen van uw consultatie. Medische en spirituele iriscopie beoefenaars hebben zeer verschillende methoden en daarmee leveren heel verschillende resultaten.

•  Bel of mail de IIPA om te vragen om een lijst van iriscopie beoefenaars in uw omgeving.

•  Stel een afspraak met de huisarts, die het dichtst werkt om uw huis of kantoor. Als je geluk hebt genoeg om een ​​aantal om uit te kiezen, een praatje met een paar kandidaten via de telefoon. Maak dan een afspraak met de persoon met wie u het meest verstandhouding.

Hints

  • Er zijn verschillende takken van iriscopie, elk met verschillende doeleinden. Terwijl de medische iriscopie wordt gebruikt om lichamelijke gezondheid te diagnosticeren, geest of ziel iriscopie gebruikt de markeringen op de iris op een meer spiritueel niveau om kenmerken van emotie en persoonlijkheid te lezen. Sommige iriscopie beoefenaars lezen ook de irissen voor markeringen veroorzaakt door verwondingen of stress.
  • Een onderzoek door een iriscopie practitioner is meestal vrij goedkoop.
  • Iriscopie beoefenaars hoeven niet in licentie artsen zijn. Ze zijn meestal niet. Er is geen vergunning of certificaat nodig om iriscopie praktijk in de Verenigde Staten of Canada. Iriscopie cursussen zijn alleen verkrijgbaar bij particuliere instellingen. Je kunt werken voor de certificering door groepen zoals de IIPA.
  • Een onderzoek door een iriscopie beoefenaar wordt niet gedekt door de meeste medische verzekeringen.
  • Als u acute pijn dat duurt dagen, neem dan onmiddellijk contact op met een arts.
  • Voordat u een alternatieve medische techniek beginnen, zich ervan bewust dat velen zijn niet wetenschappelijk onderzocht. Als u besluit om te proberen iriscopie, houd uw arts op de hoogte over de behandeling die je onderneemt.