Hoe een infectie met Probiotica Behandel

Infecties ontwikkelen wanneer het immuunsysteem van het lichaam heeft moeite met het afweren van microben die maken het ziek. Typisch worden infecties genezen door het gebruik van antibiotica, schadelijke microben het lichaam niet vernietigen op zichzelf te doden. Echter, er zijn mensen die geïnteresseerd kunnen in alternatieve vormen van geneeskunde die niet een antibioticum regiment vereisen. Een manier om infecties te bestrijden is het dieet gebruik van probiotica, of "goede bacteriën." Probiotica worden verondersteld om een ​​natuurlijke balans te herstellen in de chemie van het menselijk lichaam, en in sommige speciale gevallen kunnen helpen bij de genezing van infecties.

Instructies

•  Neem probiotica als een preventieve maatregel en om te helpen versnellen het genezingsproces van bepaalde infecties. Maar beseffen dat probiotica geen deken remedie voor alle infecties en ze geen geneesmiddel; ze zijn bacteriën, zoals Lactobacillus reuteri bacteriën in bepaalde voedingsmiddelen. Probiotica zijn geen vervanging voor de conventionele behandelingen met antibiotica, en als u lijdt aan een ernstige infectie, moet u onmiddellijk medische hulp te zoeken.

•  Onderzoek de probiotica die doeltreffend zijn en kan een haalbare optie voor de behandeling van bepaalde gezondheidsproblemen zijn. Momenteel is wetenschappelijk bewijs toont aan dat probiotica effectief zijn in het behandelen van: besmettelijke diarree, prikkelbare darm syndroom, zweren als gevolg van bacteriële infecties, darminfecties en pouchitis (de ontsteking die meestal begeleidt colon chirurgie). Probiotica kan vaginale schimmelinfecties, urineweginfecties, tandbederf, en eczeem (een huidaandoening) bij kinderen te voorkomen.

•  Weten welke voedingsmiddelen met een hoog niveau van probiotica bevatten en beginnen ze op te nemen in uw dieet. Voorbeelden van een aantal voedingsmiddelen die rijk zijn aan natuurlijke probiotica yoghurt, miso, melk en sommige sojaproducten.

•  Neem probiotische supplementen in pil of poedervorm. Dit zal voorkomen dat u dat u uw dieet te veranderen, en het zorgt ervoor dat u ontvangt een set minimale dosis alledaagse. U kunt probiotische supplementen kopen online of in elk gezondheid van voedsel of vitamine leverancier.

•  Bestudeer de mogelijke bijwerkingen geassocieerd met het gebruik van probiotica. Het Nationaal Centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde waarschuwt dat het nemen van te veel probiotica kan zelfs leiden tot een infectie. Andere bijwerkingen zijn een opgeblazen gevoel en gas, schade aan het lichaam het metabolisme, overmatige stimulatie van het immuunsysteem en zelfs schadelijke genetische mutaties. Raadpleeg altijd een arts voordat u begint met een alternatieve geneeskunde routine.