Hoe een individuele Naleven van een Mental Health Facility

Weinig dingen kunnen meer hartverscheurend of belastend voor vrienden en familie te zijn dan te kijken naar een geliefde lijdt aan een psychische aandoening. Voor patiënten van extreme geestelijke ziekte, soms de enige methode van de behandeling houdt in de intramurale zorg in een geestelijke gezondheid faciliteit, maar soms patiënten te ziek zijn om te beseffen dat ze hulp nodig hebben. Met behulp van juridische methoden om een ​​persoon zich in voor een geestelijke gezondheid faciliteit is genaamd "onvrijwillige inzet," en is een extreme maatregel die hun grondwettelijke rechten kunnen schenden. Meer informatie over onvrijwillige opname, wat het inhoudt en wat u kunt doen.

Instructies

Stappen voor onvrijwillige opname

•  Het belangrijkste wat je moet doen voordat overweegt onvrijwillige inzet is praten met de persoon die lijdt. Onvrijwillige inzet kan een belangrijke schending van de rechten van een persoon te zijn, en terwijl het passend in een zeer beperkt aantal gevallen kunnen zijn, de meeste van de tijd is het niet nodig. Vraag hen om hulp vrijwillig eerst proberen. Het is waarschijnlijk dat ze weten dat ze hulp nodig hebben en gewoon waren niet zeker wie zich te wenden tot.

•  Evalueer de situatie. De grootste vraag die u hier moet beantwoorden is: Heeft deze persoon vormt een direct gevaar voor zichzelf of anderen? Tenzij een persoon die voldoet aan deze kwalificatie, hij waarschijnlijk niet kan en mag niet worden opgenomen in het ziekenhuis of behandeld tegen zijn wil.

•  Zoekt hulp van buitenaf. Vaak onvrijwillige inzet procedure beginnen als er een acute incident, bijvoorbeeld, toen de politie in te grijpen en vast te houden een persoon die zij geloven is een gevaar voor zichzelf of anderen. In de meeste staten, kan alleen de geestelijke gezondheidszorg het proces van onvrijwillige inzet, geen familieleden of vrienden te beginnen. Neem contact op met de gezondheids-afdeling in uw provincie voor een verwijzing.

•  Wacht tijdens de evaluatie. In de meeste gevallen kan een persoon niet gehouden langer dan 72 uur voor de doelen van de beoordeling van medisch personeel.

•  Woon een hoorzitting. Als je directe ervaring met de persoon en hun mentale toestand hebben gehad (en als je niet hebt, heb je geen bedrijf een procedure te beginnen in de eerste plaats), kan u worden gevraagd om te getuigen over die ervaringen.

•  Naast de stappen van het initiëren van een verwijzing en getuigen over directe ervaring, er is niets wat je kunt doen een persoon te hebben begaan. Het is een wettelijke beslissing die afhangt van de evaluatie van de medische professionals en de beslissing van een rechtbank. Dit is om de burgerrechten van de persoon te beschermen. Als u nog steeds geloven dat de persoon in gevaar is vanwege hun mentale toestand, het enige wat je kunt doen is proberen om de persoon te overtuigen om hulp van hun eigen vrije wil te zoeken.

Hints

  • Wet- en regelgeving aangaande onvrijwillige inzet zijn verschillend in elk land en in elke staat van de VS Controleer de statuten waar je woont, want zij zullen bepalen wat u kunt doen als inzet nodig is.
  • Wet- en regelgeving voor de jongeren zijn anders dan die met betrekking tot volwassenen. In de meeste gevallen kunnen ouders ervoor kiezen om hun minderjarige kinderen begaan veel gemakkelijker dan volwassenen.
  • Onvrijwillige inzet is een groot probleem in de behandeling van psychische aandoeningen, en het is niet te lichtvaardig worden genomen. Het is gereserveerd voor extreme gevallen, zoals psychose en zelfmoordpogingen. Plegen iemand tegen hun wil kunnen ongrondwettelijk in sommige gevallen worden beschouwd en kunnen juridische gevolgen hebben. In aanvulling op de juridische gevolgen, rekening houden met de gevolgen die een dierbare gepleegd zou kunnen hebben op uw relatie en uw familie en vraag jezelf af of er betere alternatieven zijn. Wacht niet tot de geestelijke gezondheid problemen aan te pakken, maar rekening houden met de rechten en wensen van uw geliefde.