Hoe een Herbal Inhaler Zorg voor een verstopte neus

Soms lijkt het alsof er niets erger dan een verstopte neus en niet in staat om te ademen. Dat verstopte neus en alle slechte gevoelens die gepaard kan worden veroorzaakt door allergieën of verkoudheid. Wat de oorzaak ook, wil je gewoon in staat zijn om opnieuw te ademen. Een eenvoudige kruiden-inhaler voor een verstopte neus kan helpen om je hoofd leeg te maken. Deze bijzondere inhalator is goed voor uw hele huishouden, omdat het is gemaakt om de helende geuren de kruiden verspreiden door het hele huis. U kunt verse of gedroogde kruiden gebruiken voor deze inhalator.

Instructies

•  Plaats 2 liter water op de kachel. Voeg de duizendblad, pepermunt, rozemarijn en tijm - hetzij vers of gedroogd, of een combinatie. (De verse kruiden niet echt nodig om te worden gehakt. Je kunt echter wel los te hakken sommige van de grotere stengels, zodat ze beter in de pan past.) Laten sudderen op een laag vuur gedurende 30-45 minuten. De helende geur van de kruiden zal drijven door het huis.

•  Gebruik een Crock-Pot als een alternatief voor het fornuis-methode, zoals beschreven in Stap 1 Plaats het water en de kruiden in een Crock-Pot. Stel de temperatuur in op "Hoog" en laat sudderen gedurende 1-2 uur.

•  Voor onmiddellijke noodhulp, stoven de kruiden, zoals beschreven in Stap 1 Houd uw hoofd over de pruttelende pot met een handdoek gedrapeerd over je hoofd om u in staat te stellen beter te vangen de stoom. Adem diep in door je neus.

Hints

  • U kunt deze inhalator kruiden regelmatig in huis te gebruiken gedurende de allergie en koude seizoenen. Eucalyptus is een ander groot kruid te gebruiken voor het opruimen van de lucht en je neus. Deze inhalator kruiden kan worden aangepast aan uw behoeften. Voeg bijvoorbeeld kalmerende kruiden zoals lavendel en kamille om ontspannende aroma's vrij te geven in uw hele huis.
  • Laat het water koken uit de pan of de Crock-Pot. Wanneer die zich over de steelpan om de essenties van de kruiden te inhaleren, zorg ervoor dat je niet zo dichtbij dat elk stoom komen uit de pan zal je verbrandt krijgen.