Hoe een Herbal Healing Salve Zorg

Hoe een Herbal Healing Salve Zorg

Mensen over de hele wereld gebruiken kruiden zalfjes voor verschillende helende doeleinden. Verschillende zalfjes voor verschillende doeleinden, zoals rustgevende 'bottoms van luieruitslag, hydraterende tuinders' baby droge handen of helende kleine schaafwonden, snijwonden en brandwonden. Het doel voor de zalf die u wilt maken bepaalt de kruiden die je gebruikt om het te maken. Smeerwortel en calendula, bijvoorbeeld genezen kleine, oppervlakkige wonden, terwijl kamille en lavendel kalmeren pijnlijke spieren.

Instructies

•  Wrijf kruiden tussen je handpalmen te vermorzelen. Als je kruiden omvatten een combinatie van wortels, bladeren en bloemen, scheiden die delen in verschillende stapels. U kunt verschillende soorten kruiden samen in dezelfde stapel zetten; u alleen scheiden van de delen van de plant.

•  Giet de olijfolie, sesamolie of kokosolie en de gekneusde kruiden in de pan, te beginnen bij de wortels, volgende en daarna het toevoegen van de blaadjes van de bloemen. Dek de pan en verwarm de kruiden op een laag vuur totdat alle delen van de plant zijn krokant (ongeveer 30 minuten tot 1 uur). Houd het vuur laag genoeg, het koken van de kruiden of het brengen van de olie aan de kook.

•  Smelt de bijenwas in de pan op een laag vuur.

•  Giet de gesmolten bijenwas in de pan met de kruiden en olie.

•  Roer de vitamine E olie.

•  Verwijder een theelepel van het mengsel en blaas op het tot het verhardt. Test de afgekoelde zalf met je vinger door deppen een beetje van het theelepeltje op uw huid en wrijven. Als de zalf is te moeilijk om in te wrijven, voeg nog een theelepel olijfolie, sesamolie of kokosolie. Als de zalf is te vloeibaar, voeg een ander snufje bijenwas. Herhaal het testproces totdat de zalf wrijft soepel en volledig in de huid.

•  Giet de zalf in de glazen pot direct na het naar de gewenste consistentie, zoals het snel begint te verharden blijft afkoelen tot kamertemperatuur. Als de zalf verhardt teveel te gieten, opwarmen tot zijn terugkeer in een vloeistof. Sluit de deksel op de pot goed.

Hints

  • In plaats van sesam, olijf-of kokosolie, gebruik abrikoos, avocado, castorolie, cacaoboter, saffloerolie, zonnebloemolie of tarwekiemolie. Experimenteer met verschillende combinaties van oliën om de consistentie u het meest bevalt.
  • Soja en vlas (of lijnzaad) olie niet goed oliën zorgen voor helende zalven, omdat ze de huid droog.
  • Als u roodheid, huiduitslag, zwelling, pijn of andere bijwerkingen van het gebruik van een helende zalf u merkt, het gebruik stopzetten.