Hoe een Health Insurance advocaat Word

Hoe een Health Insurance advocaat Word

Individuele beseffen niet altijd hun opties als het gaat om verzekering voor geneeskundige verzorging. Hij tegenkomt vaak dat niet verwacht werden, vooral omdat betalingen regelmatig en op tijd werden gemaakt. Een zorgverzekeraar kan uw claim ontkennen en laat u financieel verwoest. Dat is waar de ziektekostenverzekering pleitbezorger komt de foto; zij zal u helpen uitzoeken van het probleem. De advocaat studies beleid, wetgever en contacten petities voor de eerlijke behandeling van de consument; ze vecht voor de patiënt.

Instructies

•  Leer wat een advocaat doet in het algemeen. Ontdek de gemeenschappelijke taken van de advocaat, en hoe ze werkt haar bedrijf, facturen voor diensten, handgrepen klanten en omgaan met verzekeringsmaatschappijen. Ook leren over belangenbehartiging en privacy beleid.

•  Ontdek alles wat je kunt over de ziektekostenverzekering en hoe ze factureren, ontkennen claims en limiet betalingen. Indien de consument wordt overladen of zijn ziektekostenverzekering claim wordt afgewezen, moet u weten of de verzekering terecht handelt. Lees zorgverzekeringen, totdat ze te begrijpen is een tweede natuur.

•  Leer medische terminologie en verzekeringsvoorwaarden. Het kennen van de taal van de medische staf en verzekeringsagenten biedt u de mogelijkheid om medische gegevens van de patiënt lezen, begrijpen de procedures en kosten voor een procedure.

•  Praat met andere gerenommeerde advocaten. Mannen en vrouwen die in veel uren te zetten en weten hoe om u te sturen in de juiste richting. Bijvoorbeeld, als je iets voelt mis is met een zaak, maar kan je vinger er niet op leggen, een doorgewinterde professional kan helpen.

•  Ken de kosten van medische procedures en hoe ze worden gecodeerd voor de betaling. Als het ziekenhuis en / of verzekeringsmaatschappij niet voorziet of vrijwilliger van de benodigde informatie, moet uw onderzoeksvaardigheden top notch aan uw klant te helpen zijn.

•  Op zoek gaan en te wonen workshops en seminars op maat gemaakt voor de gezondheidszorg voorstanders. Na de les, luisteren en praten met andere studenten. Deze studenten zullen u informatie die niet in boeken of werd tijdens het seminar of workshop niet gedekt geven. Visitekaartjes uitwisselen en samen te komen na het seminar.

•  Koop boeken die de verzekering voor geneeskundige verzorging pleitbezorger helpen bij understandi g hoe de medische procedures, medicijnen, ziekten en / of voorwaarden worden gecodeerd en toegewezen voor de betaling door verzekeringsmaatschappijen. De volgende boeken zijn gepubliceerd door de American Medical Association (AMA). Eén of meer kan helpen in uw praktijk.

De CPT4 (Huidige Procedurele Terminologie 4E) Deze tekst geeft informatie over de indeling en het vaststellen van de betaling of vergoeding voor een medische procedures en diensten; het heeft codering statuten en principes.

HCPC (Gezondheidszorg Gemeenschappelijke Procedure Coding). Dit boek is in de eerste plaats bezig met codering en betaling van een medische procedure.

DSM-IV (Diagnostic Statistical Manual 4E) te leren over hoe psychiatrische aandoeningen worden geclassificeerd en gecodeerd.

ICD-9 (International Classification of Diseases, 9de Revision). Deze tekst een overzicht van de theorieën van het classificatiesysteem om u te helpen begrijpen waarom een ​​medische procedure is ingedeeld met een bepaalde code.

Hints

  • Krijg de feiten.
  • Luister naar je klant en aantekeningen te maken.