Hoe een goede gynaecoloog zoeken

Hoe een goede gynaecoloog zoeken

Uw gynaecoloog moet iemand die je je comfortabel voelt eerlijk tegen over gevoelige of pijnlijke kwesties zijn. Sinds een relatie met een gynaecoloog is een langdurige één meestal, het is de moeite waard de extra tijd om degene die je vertrouwt te vinden. Verschillende overwegingen een rol spelen in wat een goede gynaecoloog voor een enkel persoon.

Instructies

•  Bepaal of u liever een mannelijke of vrouwelijke gynaecoloog. Overweeg ook een gynaecoloog die ook een verloskundige, als je van plan bent om een ​​baby te krijgen.

•  Raadpleeg uw vrouwelijke vrienden en vertel hen uw behoeften. Gynaecoloog Een vriend kan wel of niet een juiste pasvorm voor uw voorkeuren en behoeften zijn, maar u kunt uw vrienden vragen naar de gynaecoloog die ze gebruiken. Vragen over vergoedingen, verzekeringen, bed manier, locatie en als de gynaecoloog is het aanvaarden van nieuwe patiënten.

•  Maak een lijst van gynaecologen in uw omgeving die u wilt meer over te leren. Controleer deze lijst tegen de lijsten van gynaecologen gedekt door uw verzekering plan, indien van toepassing.

•  Maak een lijst van vragen aan het kantoor van de gynaecoloog te vragen. Belangrijke vragen zijn onder andere

hoe lang hij is in het bedrijfsleven, hoe toegankelijk de arts is na de kantooruren, in het ziekenhuis hebben ze privileges op, de school gingen ze naar, en hoe lang een typische bezoek duurt.

•  Controleer de medische raad de website van de staat voor de naam van de gynaecoloog te zorgen dat de medische licentie geldig is. Vraag de State Board of de gynaecoloog is ooit aangeklaagd, gesanctioneerde of geschorst voor wanpraktijken.

•  Plan een afspraak met één van de gynaecologen van uw versmald-down lijst. Het is belangrijk om te ontspannen en vol vertrouwen met een gynaecoloog voelen - als u zich na de eerste afspraak te voelen, probeer een andere arts uit uw lijst.