Hoe een goede fysiotherapeut zoeken

Hoe een goede fysiotherapeut zoeken

Het vinden van een goede fysiotherapeut kan lijken als een zeer moeilijke taak op het eerste, omdat weinig mensen weten toen ze er een nodig, in tegenstelling tot de patiënten van huisartsen, tandartsen en dermatologen, die deze artsen zien op een regelmatige basis. Omdat fysiotherapeuten zijn zo gespecialiseerd in wat ze doen, is het belangrijk dat je de tijd neemt om de juiste keuze voor u te vinden. Hoewel het aantal ernstige graven en onderzoek kan nemen, de juiste fysiotherapeut hoeft niet een overweldigende taak.

Instructies

•  Vraag je vrienden, familie of collega's voor verwijzingen naar een fysiotherapeut die ze hebben gezien of had een overleg met. Vraag hen over hun ervaringen, en als ze zouden terugkeren naar de persoon die ze verwijzen je naar. Krijg contactgegevens, zodat u kunt het opzetten van een overleg.

•  Neem contact op met een arts of iemand in de medische sector die u vertrouwt. Uw huisarts, chiropractor en dermatoloog hebben over het algemeen een breed netwerk van medische professionals aan wie zij verwijzen patiënten. U zult nog steeds nodig hebt om je eigen onderzoek te doen naar de fysiotherapeut u werden genoemd, maar de artsen kunnen behoorlijk hard zijn voor anderen in de medische sector, en een slechte verwijzing ziet er slecht uit voor de patiënten.

•  Kennisnemen van uw lokale telefoonboek of online telefoonboek voor een fysiotherapeut in uw omgeving. Terwijl je nodig hebt om een ​​beetje extra onderzoek te doen op iemand die je ontmoet op deze manier is het mogelijk om een ​​goede fysiotherapeut te vinden zonder een persoonlijke referral.

•  Controleer uw staat raad van fysiotherapie om ervoor te zorgen dat de fysiotherapeut u geïnteresseerd in het werken met een geldige vergunning in uw staat. U krijgt toegang tot de meeste state boards van fysiotherapie via het internet.

•  Controleer websites als Physician Verslagen en Gezondheid Grades voor ratings van de fysiotherapeut die u overweegt. Terwijl sommige websites als deze deal alleen met huisartsen en chirurgen, zijn er enkele die zich bezighouden met fysiotherapeuten en andere medische professionals ook. Een of twee negatieve adviezen kunnen niet genoeg om je uit de buurt van een bepaalde fysiotherapeut te blijven, maar als de recensies zijn overwegend negatief, is het het beste om deze persoon te vermijden.

Hints

  • Zorg er altijd voor dat u comfortabel met uw fysiotherapeut voordat u begint te werken met hem of haar zijn. Als je niet naar de therapeut kan praten comfortabel, zal het moeilijk zijn voor jullie beiden een goede werkrelatie hebben, en je zou beter worden bediend door iemand anders.