Hoe een goede Counselor voor bipolaire stoornis zoeken

Hoe een goede Counselor voor bipolaire stoornis zoeken

Bipolaire stoornis is een psychische stoornis, ook wel manische depressie of manisch-depressieve stoornis, die algemeen gecategoriseerd als een depressieve aandoening die gepaard gaat met ernstige manische hoogte- en dalen. Bipolaire stoornis is een langdurige ziekte die vaak ontstaat in de late tienerjaren een patiënt of begin twintig. Een deel van het beheer van een bipolaire stoornis is het vinden van een gesprekstherapie counselor die je vertrouwt om je emoties te bespreken met minstens een keer per week.

Instructies

•  Vraag uw huisarts om adviseurs in uw omgeving aanbevelen.

•  Call potentiële begeleiders om het opzetten van een telefonisch interview. De counselor moet meer dan gelukkig om het opzetten van een telefonisch interview en luister naar wat je zoekt in een hulpverlener zijn. Uw begeleider kan ook bekend als een psycholoog, praten therapeut of klinische maatschappelijk werker. Zolang de counselor u kunnen voorzien van een talk sessie minstens een keer per week, het belang van de titel en referenties is aan jou om te beslissen met uw arts.

•  Interview meerdere begeleiders. U vindt er verschillende eerste indrukken en gevoelens te krijgen van de verschillende adviseurs. Interview verschillende via de telefoon voordat u uw beslissing. Vraag of ze een bipolaire patiënten en wat hun therapie stijl is behandeld.

•  Vertrouw op je buikgevoel. Als je positiever over één begeleider dan de ander voelt, kiest de counselor heb je het beste gevoel richting. Bijvoorbeeld, sommige bipolaire patiënten voelen ze willen een vrouwelijke hulpverlener, maar na het afnemen van interviews, besluiten om een ​​mannelijke vertrouwenspersoon te kiezen. Uw comfort met de counselor is het allerbelangrijkste.

•  Wees niet bang om te stoppen met het zien van uw counselor. Sommige mensen hebben het gevoel dat als ze eenmaal zijn begonnen met het zien van een counselor, moeten ze gewoon blijven met die raadsman in plaats van op zoek naar een nieuwe, zelfs als ze niet het gevoel dat ze worden geholpen. Het is altijd beter om je raadgever te ontslaan en een andere counselor die je vertrouwt. Dank je raadgever en vertel hen dat je niet meer zal nodig hebben van hun diensten. Geef je counselor enkele weken bericht voor vertrek, indien mogelijk.

Hints

  • Bel 1-800-ZELFMOORD onmiddellijk als je suïcidaal voelt.