Hoe een essentiële oliën Leverancier zoeken

Hoe een essentiële oliën Leverancier zoeken

Aromatherapie is een snel groeiende gebied in alternatieve gezondheidszorg, en veel mensen willen profiteren van de voordelen van essentiële oliën. Het vinden van een gerenommeerde leverancier kan moeilijk zijn, maar is zeker de moeite waard. Het beoefenen van aromatherapie met inferieure kwaliteit oliën kunnen niet effectief zijn, niet gevaarlijk om op te noemen. Het stellen van de juiste vragen helpt om de kwaliteit van de voor verkoop beschikbare olie te bepalen.

Instructies

•  Begrijp de terminologie in verband met de aankoop van essentiële oliën. De term "therapeutische klasse etherische oliën" wordt gebruikt door leveranciers die beweren productkwaliteit geschikt voor aromatherapie behandelingen.

•  Controleer of de leverancier presteert in-house laboratorium analyse van de essentiële oliën die ze verkopen. De chemische samenstelling van een etherische olie bepaalt de therapeutische eigenschappen. Onjuiste destillatie technieken kunnen veranderingen in de chemische profiel van een olie veroorzaken en maak de olie ineffectief of schadelijk voor het beoogde gebruik.

•  Probeer een lijst ingrediënten voor de essentiële olie die u wilt kopen te vinden. Als dipropyleenglycol (DOP) of diethylftalaat (DEP) aanwezig is, is de olie is vervalst.

•  Zoek essentiële oliën gedistilleerd uit organische planten. Pesticiden en meststoffen in het groeiproces van invloed op de therapeutische eigenschappen van de essentiële olie.

•  Stel vragen. Een gerenommeerde leverancier moet in staat zijn de herkomst van de kruiden gebruikt om essentiële oliën distilleren verklaren. De leverancier moet ook in staat zijn om het destillatieproces gebruikt om hun olie te produceren beschrijven.

•  Wees op uw hoede van de prijzen die te mooi om waar te zijn lijkt. Veel essentiële oliën zijn afkomstig van zeldzame planten of harsen. Een leverancier waarvan de prijzen zijn veel lager dan de concurrentie zou kunnen zijn het verkopen van vervalste of synthetische oliën.

•  Verwacht om verschillende prijzen voor verschillende oliën te zien. Twijfelen aan de kwaliteit van de olie die door een leverancier die verkoopt al hun essentiële oliën voor de zelfde prijs.

Hints

  • Wees een geïnformeerde consument. Zelfs hoogwaardige oliën kunnen branden of andere nadelige bijwerkingen veroorzaken bij onjuist gebruik.