Hoe een Beïnvloed Tooth Behandel

Een beïnvloed tand is er een die niet geheel door het tandvlees. Dit gebeurt meestal met verstandskiezen, omdat ze de laatste set binnen te komen. De aandoening komt vaak voor en vaak pijnloos met de enige zorg dat verdringing en de druk van de andere tanden. Een beïnvloed tand kan echter leiden tot pijn, ongemak en slechte adem. Hier is hoe je een beïnvloed tand behandelen.

Instructies

•  Bezoek de tandarts. De tandarts zal gebied van vergrote weefsel en tekenen van infectie te vinden, en zal op met x-stralen als het probleem is echt een geïmpacteerd tand.

•  Ken de belangrijkste zorg. De grootste zorg in de behandeling van een getroffen tand om het ongemak en irritatie van de mond vergemakkelijken. Als er geen infectie of ontsteking, kan er geen behoefte aan behandeling.

•  verlichten de pijn. Over-the-counter pijnstillers en mondwater kan worden gebruikt om de pijn te verzachten. Een eenvoudige en effectieve huis remedie is een gorgelen met warm zout water met behulp van 1/2 theel. van zout voor 1 kopje water.

•  Verwijder de tand. Uiteindelijk zal de invloed tand moet worden verwijderd. In de meeste gevallen kan de tandarts het te verwerken in het kantoor met plaatselijke verdoving. Soms, echter, de tand wordt zo begraven dat, om complicaties te voorkomen, zal de tandarts u doorverwijzen naar een kaakchirurg voor de procedure. Antibiotica worden gebruikt voor de operatie om het risico op infectie te verminderen.

•  Een persoon kan gaan voor jaren zonder problemen van een getroffen tand. Echter, in het geval van verstandskiezen, de winning wordt ingewikkelder nadat je bent 30 jaar oud, dus bespreken met uw tandarts de mogelijkheid tot het verzorgen van het voor die tijd.