Hoe een Aquamarijn Crystal Laad

Hoe een Aquamarijn Crystal Laad

Veel therapeuten van alternatieve geneeskunde gebruik kristallen en edelstenen in de praktijk van de geneeskunst. Unlike eenvoudige kwarts kristallen, die vrij neutrale eigenschappen, edelsteen kristallen specifieke eigenschappen, evenals de elementen van het periodiek systeem. Je kunt leren om een ​​aquamarijn kristallen op te laden voor persoonlijk of professioneel gebruik als een helende object. Gebruik je aquamarijn kristallen voor meditatie of een verscheidenheid van genezing modaliteiten.

Instructies

•  Verwijder eventueel verdwaalde of ongewenste energieën van een nieuwe aquamarijn kristal. Waar u uw verkregen kristallen gekocht of, het geabsorbeerd energieën en invloeden van de mensen en dingen die zijn aangeraakt en interactie met het voor u. Wis deze energieën van de steen door het houden van een lopende lichaam van water, zoals een gootsteen kraan of stroom. Als het kristal heeft een punt Richt in de waterstroom, zodat het water stroomt naar de plaats van de steen. Als je kan voelen dat de steen is duidelijk van verdwaalde energieën, haal hem uit de waterstroom. Als je nieuw bent in het gebruik van kristallen zijn en niet zeker weet of je energieën kan voelen, plaatst de aquamarijn in een kom met zeezout voor ten minste 24 uur, zodat het zout om de energieën te trekken uit het kristal.

•  Laad uw kristal met behulp van de natuurlijke omgeving. Het leggen van een kristal in direct zonlicht gedurende ten minste zes uur zal laden met de energie uit zonnestralen. Het leggen van een kristal in de dynamische weersomstandigheden, zoals regen of sneeuw zal ook opladen met positieve energie.

•  Laad uw aquamarijn kristallen met behulp van een piramide. Sommige kristallen gebruikers geloven dat piramides focussen en concentreren energieën op manieren die we kunnen gebruiken op verschillende manieren. Bouw een piramide van hout, papier, karton, of materiaal dat u geïnspireerd bent om te gebruiken. Plaats het kristal onder de piramide voor een vastgestelde tijdsduur, kan zo kort als een uur of zo lang als girale of zelfs 24 uur. De beste methode voor het opladen van elk kristal zal grotendeels aangewezen op je persoonlijke overtuigingen. Als je niet gelooft dat een piramide uw aquamarijn kan worden opgeladen, dan zal het niet.

•  Laad uw kristal door te oordelen of de uitvoering ervan. Het dragen van de kristallen op uw persoon, of gedragen of gedragen als sieraden, zal het kristal op uw specifieke energieën te absorberen en in rekening worden gebracht door uw levenskracht. Elk contact met de huid zal de opname van je energie van het kristal te verbeteren, in het bijzonder vast te houden in een hand. Mediteren op het kristal terwijl het is de snelste en krachtigste manier om de kristallen op te laden met uw energie. Wees voorzichtig met wat gedachten en emoties door je heen als je opladen kristallen op deze manier, als dat is wat je in de steen zal zetten.

•  Laad het kristal met specifieke energieën die betrekking hebben unieke eigenschappen van de aquamarijn's. Specialisten in de studie van healing met edelstenen, het identificeren van de aquamarijn met bepaalde eigenschappen. Aquamarijn betreft het element van water, dus het moet goed reageren clearing water en het opladen door regenval. Meditatie op het water foto's of door de oceaan, dan zal ook het laden van de kristallen. Sommige beoefenaars gebruiken geluidsvibratie te ontruimen, balans en lading kristallen. Aquamarijn resoneren en te reageren op de tonen tussen de G en F # (Fis). Licht-gekleurde aquamarijn reageren beter op de G spectrum, terwijl donkerder stenen liever F #. Speel deze tonen voor uw kristallen op te laden met hun eigen energieën.

Hints

  • Wat je gelooft, zal grote invloed hebben op de uitkomst van bepaalde praktijken. Bijvoorbeeld, als u van mening bent dat het opladen van een kristal 's nachts in het maanlicht voordeliger dan het leggen het in de zon zal zijn, dan zal het zijn.
  • Gedachte leidt energie. Onthoud dat.
  • Duidelijk uw kristal vaak als je draagt ​​of dragen. Het haalt uw energieën zowel positief als negatief, evenals de energieën van de mensen om je heen.