Hoe een Aircast Toepassen op een Ankle

Hoe een Aircast Toepassen op een Ankle

Enkelletsel vaak optreden tijdens sportieve activiteiten of terwijl op een oneffen ondergrond wanneer de enkel naar binnen rolt. Deze verwondingen zijn vaak pijnlijk en tot enkele weken genezen. Tenzij er schade aan het bot, wordt een harde cast meestal toegepast verstuiking; echter de enkel externe ondersteuning moet het stabiel en pijn en zwelling terwijl het zachte weefsel geneest verlagen. De Aircast Air-Stirrup Enkelbrace biedt deze vorm van steun en is gemakkelijk te gebruiken.

Instructies

•  Breng de elastische band om de enkel eerste ding in de ochtend, terwijl je nog in bed. Zwelling zal na een nacht van het zijn van de voet worden verminderd. Begin wikkelen net boven de tenen en overlappen elke laag de helft van de breedte van de voorgaande laag. Doorgaan inpakken rond de enkel en zet het verband met tape.

•  Open de bandjes op de Aircast en plaats de hiel onder uw hiel. Breng elke zijde van de beugel langs weerszijden van de enkel zodat de botten zitten comfortabel in de gel padding.

•  Houd de zijkanten van de brace tegen je been met een hand. Begin aan de onderkant en het grijpen van de klittenband en wikkel ze strak rond de enkel en been. Zet je schoen of slipper over de brace.