Hoe een Acid Skin Burn Behandel

Gemorst accuzuur vaakst voorkomen in het huis. Verschillende soorten zuren kunnen worden gevonden in huishoudelijke schoonmaakmiddelen, zoals bleekmiddelen en in auto's, zoals accuzuur. De meeste zure brandwonden zijn van ondergeschikt belang, maar er zijn zeldzame gevallen van overlijden geweest in zure brandwonden. Burns vaakst optreden op de armen of benen als gevolg van de blootgestelde huid. Andere plaatsen zijn het gezicht, nek en maag gebieden. Symptomen van een zuur brandwond roodheid, irritatie en in sommige gevallen, toevallen, duizeligheid en vermoeidheid. Acid brandwonden bedriegt blessures, want wat kan lijken een actueel burn zijn kan diepe weefselschade hebben en de oorzaak zijn van andere ernstige symptomen, zoals epileptische aanvallen. Behandelen van de brandwond aanvankelijk echter heel eenvoudig.

Instructies

Het behandelen van de Burn

•  Verwijder de oorzaak van de branden. Als een vloeistof zuur wordt gemorst, is het acceptabel om de branden met handdoeken en / of de kleding die al heeft de vloeistof op te deppen. Laat de vloeistof niet afwrijven. Hiermee wordt voorkomen dat het branden van de verspreiding. Als een poeder is gemorst, borstel het af zo snel mogelijk met een droge doek.

•  Run koele water over de branden gedurende minstens 15 minuten. De brandwond is voldoende gespoeld nadat alle zuurrest is verwijderd, en de persoon ervaart pijn.

•  Breng koude, natte kompressen, zoals een pak ijs bedekt met een nat washandje, het verbranden zo spoedig mogelijk na het ontstaan. Dit biedt pijnbestrijding. Het wordt aanbevolen om de koude kompres gedurende 15 tot 20 minuten, en verwijder deze vervolgens gedurende 15 minuten. Herhaal dit zo vaak als nodig.

•  Wikkel de brandwonden met een steriele zelfklevende doek bandages.

•  Vermijd onnodige druk of wrijving op de brandwond. Dit kan worden bereikt door niet zetten kleding bovenop de verbranding, of indien de brand is in een gebied waar kleding onvermijdelijk is, draag dan loszittende, ademende materialen, zoals katoen, in plaats van spandex en polyester. Leun niet of laat iemand anders leunen op het verbrande gebied om onnodige pijn, gevoeligheid, of ontsteking te voorkomen.

Hints

  • Niet zuren behandelen met azijn. Azijn tegen bases, zodat ze te gebruiken om zuur brandt is als olie op het vuur te behandelen. Als systemische reacties voorkomen, rijdt direct naar de ER. Voor kleine brandwonden, blozen en misschien wat triple antibiotica crème moet genezen. Voor meer ernstige brandwonden, kan de arts medicijnen voorschrijven of hebben een IV toegediend om de hartslag en de bloeddruk te normaliseren.
  • Als de brandwond slachtoffer toont tekenen van shock, behandelen dienovereenkomstig door het toepassen van dekens, het toezicht op de pols, en nooit hun kant verlaten. Als de symptomen niet verminderen, bel een ambulance meteen of het slachtoffer te rijden naar de eerste hulp. Als er zuur in de ogen, onmiddellijk spoelen gedurende 15 minuten met koud water, en dan leg vochtige doeken op de oogleden. Rush van het slachtoffer naar de eerste hulp. Verwijder alle overtollige kleding die elk zuur bevat.