Hoe een abces Identificeer

Een tand kan abscessed geworden als gevolg van tandvleesaandoeningen, tandbederf, of trauma aan de tand. Een abces is een infectie die kan optreden tijdens de wortel van de tand, of tussen de tanden en het tandvlees. Het is meestal pijnlijk en altijd gevaarlijk, zodra de infectie optreedt, kan het verspreid over je mond en je lichaam. In sommige gevallen kan een abces zelfs leiden tot de dood, dat vroegtijdige behandeling van een abces essentieel maakt. Om dit risico tegen te gaan, moet je in staat zijn om een ​​eventueel abces identificeren zo vroeg mogelijk, zodat u onmiddellijk medische hulp kunnen krijgen. Hier is hoe te identificeren en abces.

Instructies

Hoe een abces Identificeer

•  Een kiespijn is vaak het eerste teken van een abces. Als je een kloppende pijn ervaart rond een tand, of "schieten" of knagende pijn in dat gebied, een afspraak maken met uw tandarts zo snel mogelijk. In sommige gevallen kunt u een ernstige kiespijn ervaren voor een tijdje, en dan is uw kiespijn zal verdwijnen. Maar dit betekent niet dat je abces weg is gegaan. Wanneer dit gebeurt, is het abces de wortel van uw tand gedood, maar de infectie is er nog steeds. Je moet nog steeds je tandarts voor een passende behandeling.

•  Pijn tijdens het kauwen is een andere veel voorkomende indicator van een abces. Dit symptoom, gecombineerd met kiespijn, is bijna een zeker teken van een abces.

•  Gezwollen, of ontstoken, tandvlees zijn een zichtbaar teken van een infectie, en kan ook duiden op een abces. Dit verschijnsel kan niet zo opvallend als de eerste twee zijn, maar het is een belangrijk teken van infectie.

•  Een slechte smaak in je mond en / of slecht ruikende adem kan worden veroorzaakt door de infectie, en het is een goede indicator van een abces. Dit betekent dat de infectie wordt het vet in je mond.

•  Een koorts, of een gevoel van ziekte, is een ander teken van een abces. Deze zijn goed erkende tekenen dat je lichaam vecht tegen een infectie.

•  Als uw tanden zijn gevoelig voor warm of koud, kan dit een teken zijn van een abces zijn.

•  Hoewel de eerste twee stappen zijn de belangrijkste symptomen van een abces, een van deze stappen, alleen of in combinatie met een aantal van de anderen, kan wijzen op een probleem, en u moet uw tandarts zo snel mogelijk zien.