Hoe een 12 Step Program Certificeren

Hoe een 12 Step Program Certificeren

Twaalf stappen programma's, gemodelleerd naar de traditie van de Anonieme Alcoholisten, zijn elk zelfdragend en autonoom. Deelnemers dragen bij aan een gemeenschappelijk fonds op elke vergadering te voorzien in basisgroep kosten. De gebruikelijke donatie is slechts $ 1 per bijeenkomsten. Elke organisatie ook bij aan het hoofdkantoor; Anonieme Alcoholisten hoofdkantoor is gevestigd in New York. Twaalf stappen programma's kunnen variëren in de wijze van certificering, dual herstel stap 12 groepen bieden een manier om de 12 stappen programma's certificeren.

Instructies

•  Log in op de website Draonline.com.

•  Ga naar de pagina met de DRA groepsbijeenkomst inschrijfformulier.

•  Vul het online formulier. U kunt het formulier ook afdrukken en vul het in de hand: Adobe Acrobat Reader nodig. Een deel van de benodigde informatie voorzien van een contactpersoon en e-mailadres, naam van de groep, het adres, het type van de groep, de naam van de groep, het jaar georganiseerd, de datum en tijd bijeenkomst, en als roken is toegestaan.

•  Verzend het formulier. Voor harde kopieën, e-mail in de vorm aan DRA World Services, Postbus 8708, Prairie Village KS, 66208.

•  Controleer uw e-mail om ervoor te zorgen u een e-mail een bevestiging hebt ontvangen.

Hints

  • Een grote verscheidenheid van de 12 stappen programma's bieden herstel middelen voor verslaafden wereldwijd. Neem contact op met de specifieke 12 stappen programma voor de exacte certificering instructies.