Hoe een 12-Step Meeting in het zuiden van New Jersey vinden

Hoe een 12-Step Meeting in het zuiden van New Jersey vinden

Anonieme Alcoholisten werd gevormd uit de Oxford Group, een zelf-verbetering beweging die in het begin van de 20e eeuw begonnen. Praktijk van zelf-inventarisatie, het toelaten van onrecht, goed te maken, met behulp van gebed en meditatie en het helpen van anderen van de groep werd de basis voor de Twaalf Stappen van de Anonieme Alcoholisten.

In 1953, werd Narcotics Anonymous gevormd en aangepast de Twaalf Stappen van AA tot drugsverslaving aan te pakken. De meeste 12-stappen bijeenkomsten staan ​​open voor iedereen die wil om de gemeenschap te ervaren, en beide groepen verschillende vergaderingen organiseren elke dag in het zuiden van New Jersey.

Instructies

•  Kijk in het telefoonboek. De lokale AA hoofdstuk bijeenkomst telefoonnummer is 856-486-4446, en het NA nummer is 732-933-0462.

•  Roep de regionale Anonieme Alcoholisten (877-515-1255) of Narcotics Anonymous (800-992-0401) 24-uurs meldpunten. De oproepen worden beantwoord door vrijwilligers herstellende verslaafden die ervaring hebben met het krijgen van sober en het helpen van anderen. Vraag naar het telefoonnummer van een fellowship-lid in uw omgeving, en vraag om hulp bij het vinden van een nabijgelegen vergadering van vandaag.

•  Bezoek een van de lokale websites van de beurzen ": snjaa.org of southjerseyna.org. Beide hebben pagina's van de vergaderingen vermeld bij dag, tijd en plaats. Bel de lijnen gereserveerd voor het voldoen aan informatie, aangezien deze lijsten zijn de meest recente. Literatuur wordt elk kwartaal bijgewerkt, dus sommige vergaderingen op een afgedrukte lijst is mogelijk tijd en / of plaats zijn veranderd, of kan hebben gesloten.

•  Ga op zoek naar een vriend of familielid om u te helpen met uw herstel. Vraag die persoon om u te begeleiden naar de vergadering. Tenzij literatuur anders aangeeft, alle vergaderingen zijn open voor het grote publiek. U kunt gaan met jezelf op een "gesloten" vergadering, die is alleen voor verslaafden of mensen die denken dat ze een probleem hebben.

•  Bel het fellowship-lid uit het zuiden van New Jersey waarvan u het nummer kreeg van de hulplijn. Vraag of het lid wordt gaat naar een vergadering en als je kunt ontmoeten. Als je een lift nodig, vraag om het nummer van iemand die bereid is om u te vervoeren zou kunnen zijn. Volgens pagina 18 van de Narcotics Anonymous basistekst, (referentie 3), "de therapeutische waarde van een verslaafde te helpen een andere is zonder weerga."

•  Moedig elke ondersteunende familielid of vriend om een Al-Anon en Alateen of Nar-Anon vergadering bij te wonen. Deze beurzen zijn 12-stap-based en is ontworpen voor degenen die getroffen zijn door een geliefde de verslaving.