Hoe doet u mee Weight Watchers Online

Hoe doet u mee Weight Watchers Online

Na meer dan 40 jaar en miljoenen succesverhalen, heeft Weight Watchers een reputatie opgebouwd om zijn gezonde en betrouwbare programma's. Nu mensen die niet in staat zijn om vergaderingen bij te wonen kunnen deelnemen aan een online programma en starten hun eigen gewichtsverlies reis van huis. Lees dit artikel om te leren hoe je het online programma aan te sluiten en te profiteren van haar middelen.

Instructies

•  Ontdek de website voor meer informatie over het Weight Watchers programma te leren en ervoor te zorgen dat het een goede fit zal zijn voor u. Meer informatie over het bedrijf gewichtsverlies filosofie en blader de maaltijd plannen en recepten.

•  Neem een rondleiding door het online programma om te leren hoe het werkt en welke middelen het biedt.

•  Meld je aan voor een van beide een drie maanden "besparingen" plan of de standaard plan. De "besparingen" plan redt vijf dollar per week in de loop van het plan, maar vraagt ​​om een ​​13 weken durende inzet. Kies de standaard schema als u twijfelt dat je stok mee of wil je gewoon het uit te proberen. Beide plannen vereisen een eenmalige sign-up fee.

•  U kunt kiezen uit twee eten van de plannen. De originele Flex Plan kunt u kiezen uit een verscheidenheid van voedsel, terwijl het bijhouden van uw maaltijden met een puntensysteem. De Core Plan specificeert gezonde voeding uit een selecte groep van gezonde gerechten.

•  Gebruik de interactieve tools. Verschillende maaltijd plannen hebben verschillende gereedschappen, zoals een punt tracker voor het Flex Plan en een food lijst voor de Basisverzekering. De Drijver van het gewicht zal je voortgang op beide plannen in kaart te brengen.

•  Deelnemen aan de online community waar je tips en recepten kunt delen met andere deelnemers om elkaar te motiveren. Kijk op de website dagelijks voor nieuwe gezondheid tips, strategieën en quizzen.

•  Denk aan het registreren voor de Weight Watchers Internet metgezel programma als u het bijwonen van vergaderingen. Het programma biedt online tools om uw huidige plan van het gewichtsverlies te vullen, terwijl de kosten minder dan de volledige online programma.

Hints

  • Mensen die extra hulp bijhouden wat en hoeveel ze eten kunnen de traditionele Flex Plan liever nodig. Als je niet van het tellen van calorieën, probeer de nieuwe Core Plan dat de meeste van de giswerk verwijdert.